Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

29. 6. 2022 · Aktualizováno: 9. 10. 2023

Redermalizace Brno, Pekařská

Nestojí to za to
Průměrná cena: 5.190 Kč

O lékaři

Praha
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Dobry den. Chtěla bych se podělit o svoji nemilou zkušenost s jednou lékařskou klinikou. Minulý týden jsem měla podstoupit (po vice jak půlročním objednání ) údajně novinku- redermalizaci obličeje ve Swiss Esthetion v Brne. Moje podmínka byla, aby mi ošetření provedla lékařka,proto jsem čekala tak dlouho. U tohoto zákroku mají v popisu ztlustenym písmem napsáno,že je vhodné pro starší, povadlou, unavenou, vrásčitou pleť. Proto jsem ji chtěla vyzkoušet. V ordinaci seděla sestra- specialistka .Za ní seděla podle mne stážistka,ale když jsem se ptala po lékařce, ke které jsem byla objednaná,bylo mi řečeno,že je to ona mladá dáma v pozadi. Specialistka se mě ptala na co tam jdu, řekla jsem,že mám zaplacenou redermalizaci. Ptala se jak bych si to predstavovala. Já řekla na celý obličej,jak mají uvedeno. Bylo to sestra u které už jsem byla na zakroku před rokem v domnění ,že jde o lékařku. Byla viditelné dotčena,že jsem upřednostňovala lekarku na tento zákrok a hned mi začala tvrdit,že redermalizaci je pro mě nevhodná. Jak to , ptala jsem se, vždyť tučným pismem pod zákrokem mate napsáno,že je vhodný predevsim pro unavenou, stárnoucí, vrásčitou pleť?! ,,Rermalizace,, by neměla u vas žádný efekt, zněla její odpověď. Přesto že jsem to stále odmítala její verzi,že mi místo toho udělají mezoterapii, která je v úplně jiné cenove relaci, která by údajně měla mít pro mě lepší efekt i když moje zkušenost z minula byla jina. Prostě nakonec jsem svolila k mezoterapii, jelikož se k ní přidala i mlada lékařka a která prý pro mě bude lepší. Přesto,že jsem ji už v lonskem roce zkoušela bez výsledku, prostě mi redermalizaci stále vymlouvaly, až mě ,,utloukly,, svým odmítáním,že jsem nakonec přistoupila na mezoterapii. Efekt doteď žádný, můj dojem byl,že mladá lékařka se zaučovala a na mnou zaplacený zákrok na si netroufla, proto jednodušší verze -mezoterapie, kterou by zvládl každý začátečník. Ale je to můj dojem. Jinak je to opravdu naprostý podvod na lidi, kteří si dopředu zaplatí, podle jejich popisku zákrok a pak je donucen k něčemu jinému. A peníze, které jsem chtěla raději zpět, nevrací...:-( Matalová

6

Komentářů (6)

Dobrý den.
Nedávno jsem tu psala svoji zkušenost s klinikou Swiss Estetion v Brně.
Ráda bych se podělila o to, jak celá věc dopadla.
Žádala jsem zpět peníze za zákrok, který se nekonal. Zástupce kliniky se mi ozval s tím,
že mi peníze vrátí pod podmínkou, že přijedu na kliniku a podepíšu jejich smlouvu ve znění :

Okamžité stažení članku z portálu a také že v budoucnu, já jako klientka,
nebudu psát žádné recenze o jejich klinice. Za porušení mlčenlivosti o obsahu této jejich smlouvy, by měla být pokuta několik tisíc korun.

Teprve po podepsání této smlouvy by mi byly peníze vráceny. Odmítla jsem.

Moje podmínka byla jednoduchá a myslím solidní . Nejprve vrácení peněz a následné vyjádření pochvaly na tomto portálu za slušný a empatický přístup kliniky.
Bohužel, asi jsme mluvili každý jinou řečí.

Nevadí, člověk se stále učí.
Jana Matalová
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Swiss Esthetic
Swiss Esthetic
Dobrý den paní Matalová, v rámci spokojenosti klientů se s Vámi okamžitě po
uvedení recenze spojil manager naší kliniky, který Vám chtěl znovu celý
proces ošetření vysvětlit a pozvat Vás na konzultaci výsledků, která je
standardem v pozákrokové péči a zajistit Vaši plnou spokojenost. Bez
uvedení důvodu jste odmítla komunikaci s naší klinikou, ale bez další
komunikace Vám nejsme schopni pomoci. Chceme Vás opětovně požádat o kontakt
s naší klinikou buď emailem nebo telefonicky, abychom mohli vše vyřešit k Vaší plné spokojenosti.
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Diky že jste trvala na svém a recenzi jste tu nechala. Je docela velky problem ze na klinikikach zakroky neprovadi lekar dermatolog ale proskolene sestry.
V pripade jakehokoliv liftingu at uz ultrasound, rf ci jine hrozi ztrata tuku v tvari pokud osetrujici nema dosz zkušenosti a neprenastavi laser v ruznych castrch obliceje na jine vrstvy kuze.
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Praha
Dobrý den paní Matalová, rozcházíme se v zásadní skutečnosti vašeho
příspěvku. U zákroku byla přítomna jak lékařka (MUDr. Těšická), tak i
zdravotní sestra. Paní doktorka má mladistvý vzhled, ale mnoho zkušeností.
Není nutné ji ihned nazývat "stážistkou". Při telefonické objednávce jsme
Vás upozornili, že před samotným zákrom je nutná konzultace a zvolení té
nejvhodnější metody. Jelikož Redermalizace pro Vaši pleť nebyla vhodná,
nabídli jsme Vám jiné zákroky, které v dané indikaci budou efektivnější. Vaše
terapie byla naplánovaná na několik ošetření, tak jak udává protokol k
zákrokům. Vzhledem k Vašemu věku, potřebám pleti a finančním možnostem jsme
nemohli zvolit jednorázový zákrok (který jste si přála), protože by
nevyřešil Váš požadavek v rámci jednoho sezení. Není tedy možné ošetření
"pouze vyzkoušet" a očekávat perfektní výsledky. Fakt, že jste nás
nekontaktovala napřímo nás mrzí. S klienty hovoříme napřímo a jsme
připraveni s nimi konzultovat veškeré pocity a dojmy, tak aby obě strany
byly spokojeny.
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Milý pane doktore,
stále mi vysvětlujeme jedno a to samé. Bývalo pravidlo, asi už není, co je psáno, to je dáno. U redermalizace mate napsáno - vhodné pro unavenou, vrásčitou, povadlou pleť, kterou předpokládám mají starší ženy?! Kdybych toto neměla, neobjednala bych si tento zákrok. Nemáte tam upozornění, že i když máte konkrétní zákrok zaplaceny, může vám být odepřen, na základě pohledu vašeho pracovníka a vnutit vam zákrok zcela jiný, podle vašeho zdání o stavu mé pleti. Myslím ,že nejsem jediná, postarší žena, která si tento zákrok vybere, na základě vašich referencí . Takže pokud tomu je tak jak píšete a já si po internetu objednám třeba pizzu, poslíček mi ji donese, koukne na mě a řekne, ze není pro mě vhodna,že jsem příliš hubená a že potřebuji spíše grilované kuře a vnucuje mi to kure. Vaše jednání ,ať to vymlouvate jakkoliv, mi připadá, nejenom připadá, jako podraz na nás starší ženy. Až nám podle svého naordinujete jiné a další zákroky,které jsou v jiné cenove relaci, protože ty teprve připraví pleť na zákrok, který jsem si původně já objednala.Mate to dobře vymyšleno.
Nemíním se s vámi nikde scházet, ale ani vás očerňovat, to nemám v povaze. Napsala jsem slušně pouze to, co jsem zažila. Znovu podotýkám, nebudu vám nic podepisovat, ani mazat co jsem napsala. Pokud obdržím peníze, přípisu okamžitě do recenzí, co jsem už psala vašemu kolegovi. Že klinika se omluvila za danou situaci a došlo k peněžnímu vyrovnání. Proto můžu potvrdit, že klinika Swiss Esthetic je i nadale důvěryhodná a solventní. Zdá se že mi nevěříte, proto to chcete mít oproti podpisu. Ne nadarmo se říká, podle sebe, soudím tebe:-). Já se bez těch peněz obejdu, za tu zkušenost to stalo.

⁣Stáhnout BlueMail pro Android ​
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Dobrý den.
Asi před rokem jsem zde popisovala svoji zkušenost s klinikou Swiss esthetic. (viz. výše ) Tehdy jsem byla dost rozladěná nebo spíše zklamaná a podvedená. Ale nad mé očekávání a i přes větší časovou prodlevu ,jsem dostala své peníze zpět ! Jsem velmi ráda,
že klinika moji stížnost nehodila pod stůl a za to platí můj dík predevsim Mudr.Kadlecovi, který se svým lidským přístupem zasloužil o to,abych dostala zpět své peníze
za neprovedený zákrok a to v plné výši woucheru!

J.M.
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama
Skvělá dermatoložka
Pani doktorka Majerová je nejlepší dermatoložka u které jsem kdy byla! Velká profesionálka a navíc s lidským přístupem. Navštěvuji ji v Medicomu pravidelně a mohu jen chválit, proto všem moc doporučuji.

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.