Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

15. 4. 2020 · Aktualizováno: 30. 8. 2023

Korekce tuberozních prs

Stojí to za to

O lékaři

Hodnocení:
Korekce tuberozních prs
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Paní doktorka je naprostý profesionál a odvedla opravdu neskutečnou práci. Všem můžu jedině doporučit. Operaci jsem podstoupila v poměrně mladém věku kvůli vrozené vadě prsou, která mě celé dospívání hluboce trápila. Jsem tak vděčná, že tohle už můžu napsat v minulém čase. Přístup paní doktorky byl od samého začátku senzační a já neměla sebemenší pochyby, že odvede kvalitní práci, i když vzhledem k mé vadě psou mi bylo několikrát řečeno (a to i od jiných doktorů), že výsledek bohužel nikdy nebude perfektní. Velký omyl, hezčí prsa jsem si ani nemohla přát a tímto paní doktorce ještě jednou z celého srdce děkuji, úplně mi změnila život. Ještě dodám, že vše proběhlo naprosto bez komplikací, rány se krásně zahojily, velice oceňuji časté pooperační kontroly a hlavě celkový zájem o spokojenost pacientů.

2

Komentáře (2)

Ahoj, děkujeme za krásné hodnocení, které jistě pomůže i ostatním holkám s touto vrozenou vadou ! Můžu se zeptat, jakou velikost a typ implantátů jste s paní doktorkou zvolily ? Nevložila bys fotku ?
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Dobrý den Judi, moc mě těší, že jste spokojená. Vybrala jste si Mentor, je to tak? Nesdělila byste jakou velikost a profil? Moc díky a budu se těšit na zprávu. Hezký den
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.