Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

9. 9. 2016 · Aktualizováno: 10. 10. 2023

Odstranění znamének? Jedině laserem

Stojí to za to

O lékaři

Hodnocení:
Odstranění znamének? Jedině laserem
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Cca 5 let mě na očním víčku trápilo něco, co jsem laicky označoval za znaménko. Vzhledem k důvěře, kterou jsem za několik let ke klinice načerpal, neváhal jsem a obrátil se s žádostí o termín kontroly tohoto "znaménka". Přednostní termín bych asi zmiňovat neměl, protože jej pak bude chtít každý, ale bylo by škoda za něj zde paní ředitelce Cíchové nepoděkovat. V pátek později odpoledne jsem přišel na kliniku s mírnou obavou, co mě bude čekat. Paní doktorka Bedřichová si me ale okamžitě získala svým profesionálním a přitom lidským přístupem. Po bližší kontrole "útvaru" na víčku a i dalších znaménkách (správně fibromech) na krku jsme se s paní doktorkou domluvili, že když se budu o místa po "znaménkách" správně starat během letních měsíců, můžeme přejít k odstranění. Jako správný odvážný muž jsem si nechal píchnout lokální anestetikum a během maximálně 10 minut mi paní doktorka se sestřičkou odstranily erbiovým laserem veškeré nežádoucí útvary. Celý zákrok provázela přátelská atmosféra a úsměv všech tří. Na závěr jsem dostal opět upozornění, jak se o ošetřená místa starat zejména s ohledem na sluneční záření. Dnes, s odstupem 6 týdnů mám víčko bez znaménka a bez výraznějšího zbarvení. Na krku po fibromech není ani vidu. Tímto bych chtěl celému týmu kliniky poděkovat za prvotřídní péči. Vím, že pro odstranění většího znaménka, už příště o formě ani o klinice nebudu vůbec přemýšlet. S přáním mnoha dalších spokojených klientů / pacientů. Lukáš Těžký.

3

Komentáře (3)

Lukáši děkuji za krásnou zkušenost. Jakým způsobem se budou fibromy a znaménko odstraňovat jste nechal na paní doktorce? Nevíte v čem je erbiový laser nejlepší?
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Dobrý den, Lucie. Přesně, jak píšete. Typ zákroku jsem nechal na paní doktorce. Jediné, co jsem věděl, tak, že jsem do sebe nechtěl nechat říznout skalpelem kvůli případným jizvám, stehům apod. A ohledně vhodného laseru jsem neměl vůbec potřebu se nějak rozhodovat, protože na paní doktorce bylo vidět, že prostě ví, co dělá :) A vzhledem k tomu, jak rychle to všechno proběhlo, myslím, že to byla dobrá volba.
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
určitě byla!!! Podle fotky to vypadá perfektně, díky za zkušenost :-)
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama
Odstranění znaménka ve tváři
Podstoupila jsem u paní doktorky odstranění znaménka ve tváři laserem a jsem velmi spokojená. Paní doktorka je profesionál každým coulem, poradí. Oceňuji příjemný, trpělivý přístup a ráda jí doporučuji dále. Ela
Odstranění melanomu z obličeje

Chcem vyjadriť vďaku za profesionálny, milý a ľudský prístup pred i po operácii. Som dôchodkyňa zo Slovenska a mala som obavy z pobytu v nemocnici v inej republike. Celý proces okolo zákroku som prekonala ľahko, pretože som bola pod dozorom...

Číst dál

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.