Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

26. 12. 2017 · Aktualizováno: 5. 10. 2023

60 let, oční víčka Pexr

Stojí to za to

O lékaři

Pardubice
WhatsApp
Hodnocení:
60 let, oční víčka Pexr
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Dobrý den, je mi 60 let a rozhodla jsem se podstoupit zmenšení očních víček přístrojem PLEXR u paní doktorky Kotlářové z L centra v Pardubicích. Toto rozhodnutí bylo na doporučení mé kolegině, která taky podstoupila zákrok. Paní doktorka je velice příjemná a ochotná . Zákrok trval cca 40 min. Konečný výsledek- stojí za to. Věk sice nevrátím zpět ale vzhled a dobrý pocit sama ze sebe ten určitě joooo. Doporučuji všem .

1

Komentář (1)

Zdravim, mne to vydrzelo zhruba rok, ale po zakroku jsem byla take velice spokojena...sice se tato metoda da podstoupit opakovane, ale neni nejspis nad klasickou operaci, urcite vysledek je dlouhodobejsi a cenou se pak stejne clovek dostane ke klasicke blefaroplastice. Ja ho mela v akci za 2500kc, takze pro me bez az takove zkkamani , ale videla jsem i jinde ceny pres 4000kc, tak do toho bych urcite jiz nesla
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.