Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

14. 12. 2018 · Aktualizováno: 1. 10. 2023

Liposukce vnějších stehen MEDICOM

Stojí to za to

O lékaři

3 adresy v Jihomoravský kraj, Praha (kraj), Ústecký kraj...
Hodnocení:
Liposukce vnějších stehen MEDICOM
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Nádherná klinika, skvělý personál - zákroku jsem se moc bála ale nebylo proč :) .... Vše mi dopředu vysvětlili a s úsměvem uklidnili.Důležité pro mne bylo najít kliniku kde by mi liposukci provedli v lokální anestezii a né v celkové. Pan doktor Christodoulou byl velmi milý a hlavně úžasně pečlivý. Výsledek je dokonalý, souměrný, bez nerovností. Moc jsem se bála bolesti - ale zákrok v podstatě nebolí - spíše je to nepříjemné a nepříjemné jsou také první dva dny po zákroku ale bolest jako taková to určitě není. Také nošení stahovacího prádla není úplně pohodlné ale jedná se pouze o krátkou dobu a výsledek rozhodně stojí za to. Viditelná změna byla patrná v podstatě ihned po zákroku. Medicom rozhodně doporučuji !

0

Komentářů (0)

Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama
Jsem velmi spokojená.

DOPORUČUJI :-) Pan doktor je velmi sympatický,příjemný a milý. Byla jsem v Sanusu na liposukci břicha a jsem velmi spokojená, sestřičky byly také velmi příjemné a ochotné. Od zákroku dva týdny a minimální bolestivost a bříško vypadá dobře. Děkuji....

Číst dál
Liposukce lýtek
Paní Mudr. Procházková je opravdu moc šikovná, byla jsem u ní na liposukci lýtek a jsem moc spokojená, také jsem nevěřila, kolik tuku v této oblasti může být. Určitě doporučuji!

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.