Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

29. 4. 2019 · Aktualizováno: 10. 10. 2023

Prsní implantáty pro široký hrudník

Stojí to za to
Průměrná cena: 69.000 Kč

O lékaři

Havířov
Hodnocení:
Prsní implantáty pro široký hrudník
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

17.4.2019 jsem podstoupila augmentaci prsou na klinice Primed v Havířově. S panem doktorem jsme zvolili implantáty značky mentor 400ml. Mám široký hrudník, takže jsme se domluvili na takové velikosti. Měla jsem fakt z toho obavy, ale opravdu mi sedí. A jak to všechno bylo? Ráno jsem přijela na kliniku, pan doktor mě zase změřil, pokreslil prsa. Sestra mi přinesla kompresní punčochy, svlékla jsem se jen do kalhotek, oblékla župan a šla na sál. Tam následovalo seznámení s anesteziologem a šlo se na věc. Operace trvala cca 1,5 hodiny. Probudila jsem se stažená obinadly a se zavedenýmy dreny. Bolesti teda vážně byly, ale asi po 6-ti hodinách už jsem je snášela lépe. První noc jsem vůbec nespala, bolely a palely mě záda mezi lopatkama. Na druhý den mě pan doktor odvázal a navlekli mi podprsenku s pásem. Dreny samozřejmě ještě zůstaly. Byla jsem domluvená, že zůstanu o jednu noc navíc, abych nemusela domů s drenama. Mám malé děti, tak už jen pro bezpečnost a jejich psychiku. Tu druhou noc jsem konečně večer zabrala a bylo to fakt lepší. První 3 dny se o mě musel manžel fakt postarat, nezvládla jsem skoro nic, jen opravdu se najíst a dojít na záchod. Pak to každým dnem bylo opravdu lepší. Zhruba 5 dní jsem tlumila bolesti ibalginem. Otoky jsem měla na hrudní kosti, pod prsy a podpaží. mažu to liotonem a fakt super, už jsou úplně minimální. Dnes je to 11 dní a cítím se opravdu lépe. Zvládám už skoro všechno, kromě řízení auta a ještě jsem unavená. Musím opravdu poděkovat celému personálu za neskutečnou podporu, ochotu a pomoc a hlavně velký dík patří panu doktorovi Paciorkovi za překrásné prsa.

6

Komentářů (6)

Krásný výsledek, vážně..široký hrudník si opravdu zaslouží větší implantáty, ale prsa vypadají jako by tam byla vždy :-). A máte anatomické nebo kulaté implantáty?
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Děkuji moc, jsou opravdu krásné. Akorát pořád tomu nemůžu uvěřit, že je tam mám. Mám kulaté.
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Dobrý den, můžu se zeprat, za jak dlouho jste se zvládla starat o děti?
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Dobrý den, asi za 11 dní jsem zvládla už skoro vše, kromě řízení auta. Ale zvedat ruce a tahat těžké věci stejně ještě nemůžu. Mám 12ti kiloveho syna a pořád ho neberu na ruce.
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Děkuji moc za odpověď?Máte pomoc v domácnosti nebo vynecháváte či řešíte jinak činnosti, při kterých je nutné občas dítě chytit, nadzvednout, přeložit do postýlky, sedačky, umýt mu ruce, obléct... atd..?Mám stejně těžké dítě, tak pořád váhám, kdy do toho jít (můžu mít pomoc týden, max.14 dní).
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
A ještě se chcu zeptat , máte je pod sval nebo pod žlázu?
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama
Přirozená prsa po augmentaci

Pro augmentaci prsou jsem se rozhodla hned po prvním dítěti. Volba pro pana MUDr. Urbana bylo mé nejlepší rozhodnutí! Pan MUDr. Urban je nejen vynikající odborník a profesionál, ale především jeho osobitý a citlivý přístup z něj dělá člověka...

Číst dál
Augmetáciu jedinu u MUDr.Križka

S pánom doktorom MUDr. Križkom som sa stretla po prvý krát pred 2 rokmi. Už po prvej konzultácii som vedela, že je to odborník v obore a všetky obavy spájané so strachom, ktoré operácia obnáša boli zažehnané. Jeho ľudský prístup ma presvedčil...

Číst dál

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.