Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

18. 9. 2019 · Aktualizováno: 11. 10. 2023

Operace víček za 40 minut a v lokální anestezii

Stojí to za to

O lékaři

4 adresy v Praha (kraj), Zlínský kraj...
Hodnocení:
Operace víček za 40 minut a v lokální anestezii
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

V srpnu jsem absolvovala operaci hornich víček na klinice Be elite MUDr. Moniky Kavkové, kterou prováděl pan doktor Chorvát. Dlouho jsem se k zákroku odhodlávala, měla jsem samozřejmě obavy, ale teď vím, že byly naprosto zbytečné. Celý tým p.doktorky Kavkové je prostě úžasný a p.doktor Chorvát je moc šikovný a příjemný. Celý zákrok trval cca 40 minut a vse proběhlo v lokální anestezii. Vůbec nic mě nebolelo, občas jen tahalo.Navíc jsme si během zákroku příjemně povídali. Domů jsem odcházela se zalepenými víčky, ale koukat jsem mohla. Prvni den jsem dodržovala klidový režim a ledovala jsem, ale k mému překvapeni mě ani později nic nebolelo. Modřiny jsem neměla vůbec žádné, od 3.dne jsem mohla jit do práce. Náplasti jsem měla na očích týden, ke konci to už bylo trochu nepříjemné, ale dalo se to vydržet. Po týdnu mi stehy vyndali. Jizva je na obou očích velmi tenká. Nyni , po měsíci si už jen užívám výsledku.....jsem nadšená, úplně jsem prokoukla. Panu doktorovi patří moje velké poděkování, je opravdu moc a moc šikovný ,mohu jen doporučit!!! Velmi děkuji také p.doktorce Kavkové a celému jejímu týmu, návštěva kliniky Be elite je pro me vzdy pohlazenim po duši.....MUDr.Hana Hr.

1

Komentář (1)

Dobrý den, paní Hanko, můžu se zeptat, kolik Vám je let? Mohla byste vložit fotky před/nebo po zákroku? Bylo potřeba se o jizvičky nějak speciálně starat?
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama
Víčka jak od sochaře :-)

Dobrý den, před několika týdny jsem podstoupila operaci horních očních víček u Dr. Sukopa. Pomohlo mi to nejen po zdravotní stránce, pocit těžkých očí zmizel. Musím zdůraznit, že díky zákroku mám pocit mladšího vzhledu. Kliniku LaserPlastic,...

Číst dál

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.