Liposukce Video otázka - doporučujeme
Liposukce kolen a stehen lelel · 11. 10. 2021

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na možnost liposukce kolen (přední části, nad kolenem) a současně vnitřní strany stehen. Na internetu je toho hodně a neumim se zorientovat. Hledám lékaře ze zkušenostmi s liposukcí kolen. Je výsledek dlouhodobý? Na zadní straně kolena se mi začíná vytvářet křečová žíla. Může to být kontraindikace? Děkuji za odpověď

Dobrý den, laserová liposukce by byla vhodná. Rozhodující je ovšem osobní konzultace a vyšetření. S pozdravem MUDr. Tomáš Paduch Klinika YES VISAGE

7 odpovědí číst dál
Liposukce při FNH jater andy802 · 25. 8. 2021

Dobrý den, chtěla bych se prosím zeptat, zda je možné podstoupit liposukci bricha, když mám fokulární nodulární hyperplazii jater. Jedná se o náhodný nález (útvar 23x28mm), nepůsobí žádné problémy a na pravidnych kontrolách po roce je vše v pořádku a bez změn. Děkuji

Dobrý den, to určitě nebude problém, pokud bude v pořádku předoperační vyšetření pak není důvod výkon nepodstoupit, pokud máte zájem. S pozdravem M. Molitor

3 odpovědi číst dál

Dobrý den, jsem necelých 14 dní po liposukci vnitřních stehen. Dle instrukcí operatéra nosím neustále poctivě kompresní pradlo, ale v horní třetině se mi vytvořily srůsty s podkožím. Otoky v těchto oblastech srůstů již nemám. Kůže táhne, je v daných místech pevně přirostlá a brání pohybu. S obtížemi si sedám na bobek, klekám, vytáčím stehna do boků nebo jen "propnu" stehna. Bolestivé napnutí a překážku cítím pokaždé, když musím zapojit svaly na vnitřní straně stehen do krajnějších poloh. Bohužel mám tuto zkušenost se srůstem po liposukci již v minulosti, kdy mi zůstal velice pevný srůst v oblasti nad pupkem, kůže je zde pevně přirostlá doposud a bolestivě táhne a brání pohybu. Prosím o radu. Dá se tento proces ještě teď nějak zvrátit? Masáže daných oblastí? Rozvičení? Prosím o radu, představa takto rozsáhlých srůstů v oblasti stehen, které brání běžným pohybům mě dost děsí. Předem děkuji. J.

Dobrý den, tvorba pevných srůstů trvá spíše několik měsíců a po dvou týdnů je to velmi málo pravděpodobné. Proto věřím, že se s tím dá pracovat. Promazávejte kůži výživným mastným krémem a pak je vhodné dělat masáže kůže krouživými pohyby a pak se snažit kůži masírovat způsobem, jako by jste ji posouvala proti spodině různými směry, aby se uvolnil ... číst dál

4 odpovědi číst dál
Liposukce lýtek 56 cm DenisaDubay · 9. 6. 2021

Dobrý den mám dost silná lýtka,ikdyz se snažím zhubnout a jde to pomalu což nevadí, lýtka se ani nehnou a už jsem z toho nešťastná jak nohy i otékají Dá se tím pomoc a ulevit liposukci?

Dobrý den, laserovou liposukcí SlimLipo lze řešit všechny problematické partie i malé oblasti včetně lýtek. Doporučuji osobní konzultaci a vyšetření. S pozdravem MUDr. Tomáš Paduch Klinika YES VISAGE

2 odpovědi číst dál

Dobry den , 7 tydnu po liposukci bricha, klasická metoda v anestezii, odsato 750ml...bohuzel jsem vetsi, nez kdy predtim...bandaz 24h, po 6 tydne pres den ano, na noc sundavam, valeckuji, jim pilule na odvodneni....foto zde....mam pocit, ze se neco nepovedlo:-( nebo je stale brzy na soudy?dekuji vsem za cas venovany memu dotazu

Dobrý den, souhlasím, poraďte se se svým operatérem. S pozdravem MUDr. Andrea Musilová Klinika YES VISAGE

2 odpovědi číst dál
Nejefektivnější liposukce NataliR · 4. 5. 2021

Dlouhodobě cvičím, jsem se svojí postavou spokojená, nicméně stále mi zůstává problematická partie - břicho, přemýšlím tedy o liposukci, přičemž bych se ráda vyhla klasické metodě s 6 týdenní rekonvalescencí. Prosím tedy o radu, jaká méně invazivní metoda je k odstranění tuku nejefektivnější? (např. ultrazvuková liposukce či laserová slimlipo?)

Vážená slečno, existují různé procedury, které nemají nic společného s klasickou operací /tzv. neinvazivní techniky lipolýzy podkožní tukové tkáně/. Patřičné vysvětlení s prognózou výsledku Vám musí podat pracoviště, které tyto techniky inzeruje. Pokud mluvíme o liposukci, jde o operační zákrok prováděný někdy ambulantně, někdy v lokální aneste ... číst dál

5 odpovědí číst dál
Odtučnění paty u nohou SentinelDeenee · 2. 5. 2021

Je možné zmenšit/odtučnit paty u nohou? Přítel má tlusté paty, proto má problémy s nasazováním a sundaváním ponožek. Samozřejmě i s kupováním a nošením bot.

Dobrý den, spíše se s tímto problémem obraťte na ortopeda. S pozdravem MUDr. Helena Singerová

1 odpověď číst dál

Dobrý den, cca před 25 lety jsem podstoupila liposukci madel lásky obou nohou v celkové narkoze ,ale vznikly mi tam prohlubně a po delší době i hrboly, které jsou doteď bolestivé a nevypadá to pěkně.. Zkoušela jsem na zlepšení podtlakové masáže ,kryolipolýzu ,laser a výsledek nula. Prosím o radu co s tím. S pozdravem Iva Kocourková Plzeň

Dobrý den, nerovnosti lze vyřešit. Doporučuji osobní konzultaci a vyšetření. S pozdravem MUDr. Andrea Musilová Klinika YES VISAGE

2 odpovědi číst dál

Dobrý den, jsem diabetička 1. typu a chtěla bych podstoupit liposukci břicha. Prosím, na kterém pracovišti byste mě přijali? Ideálně Moravskoslezský kraj. Zatím jsem nenašla pracoviště, kde by mě přijali k zákroku s diagnozou diabetu 1. typu. Mám senzor k dlouhodobému monitoringu glykemie. Děkuji

Dobrý den, diabetici se obecně hojí velmi špatně a proto bych neriskovala na vašem místě estetickou operaci. S pozdravem MUDr. Helena Singerová

2 odpovědi číst dál