Jumping po abdominoplastice

TeriKra
5. 5. 2025 · Poslední odpověď: 7. 5. 2025

Dobrý den, jsem osmý týden po abdominoplastice (převis, kýla a diastáza cca 1.5 cm). Vše proběhlo bez komplikací, hojení bez komplikací, jizvy světlé a klidné, otoky minimální. Dnes jsem již druhý týden bez pásu jen s vysokýma pevnýma kalhotkama. Můj pan doktor říkal, že se mám pomalu vracet ke sportu a postupně přidávat zátěž.

V tom spěchu jsem se ho ale zapomněla zeptat na jumping (= cvičení na speciální fitness trampolíně). Je reálné abych se k němu někdy vrátila a popř. kdy to mám poprvé zkusit. Mám k tomu obrovský respekt. Ale zároveñ mi to hrozně chybí a už bych si chtěla skočit.

Díky za odpověď, T.

Reklama

odpověď (1)

Všechny odpovědi na tento dotaz pocházejí od kvalifikovaných lékařů

Dobrý den,

určitě se s tímto dotazem obraťte na svého operatéra, ví přesně, co vám dělal, jak vypadala pevnost tkání a podobně. Myslím si, že byste se k tomu sportu mohla vrátit, zpočátku ještě fixovaná pásem, a pak uvidíte.
Nezačal bych dříve než za nějaké další 4 týdny. Ale platí první věta - hlavní slovo má operatér.

S pozdravem

Ivo Menšík

Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.

Poradit pacientovi
Zeptejte se lékaře