Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

13. 12. 2019 · Aktualizováno: 24. 9. 2023

Abdominoplastika + liposukce - zničené tělo po dvou dětech

Stojí to za to
Průměrná cena: 100.000 Kč

O lékaři

Hodnocení:
Abdominoplastika + liposukce - zničené tělo po dvou dětech
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Jsem konečně zase šťastná a za to vděčím panu Prim. MUDr. Pachmanovi. Na začátku listopadu jsem podstoupila Abdominoplastiku břicha v kombinaci s liposukcí nadbřišku a boků. O operaci jsem byla rozhodnutá už v roce 2016, kdy jsem porodila svého prvního syna. V těhotenství jsem nabrala 40 kg, měla jsem náznaky preeklampsie a mé tělo od prvního měsíce zadržovalo vodu v těle. Z mé konfekční velikosti 38 se stala rázem velikost 46. Věděla jsem, že chceme s manželem ještě druhé miminko. Takže jsem si musela s operací počkat. Při druhém těhotenství jsem nabrala 35 kg, opět jsem byla léčena celé těhotenství pro preeklampsii. Dvě těhotenství, dva porody, dva krásní synové. Bohužel se mé tělo změnilo k nepoznání. Byla jsem nešťastná z pohledu na sebe samou do zrcadla. Z břicha se mi stal nevzhledný vak, který mě všude pronásledoval. Myslím, že jsem člověk, který má soudnost, proto pro mě představa vzít si na sebe krajkové spodní prádlo, bokové kalhoty, dvoudílné plavky, upnuté tričko, šaty byla minulostí. Můj šatník opět skýtal pouze těhotenské oblečení. Druhý porod byl v březnu letošního roku a já si ke svým narozeninám dala v červenci konzultaci. Vzhledem k mému místu bydliště bylo nejbližší Brno. Nechtěla jsem žádnou NoName kliniku, takže jsem věděla, že Medicom bude to správné místo. Pan doktor Pachman mi byl od první chvíle sympatický, byl milý, schopný poradit, byl empatický. A světe div se, nevím čím to bylo, ale ani jsem se před ním nestyděla. Měl mojí důvěru už od prvního okamžiku. Domluvili jsme se na zákroku, který proběhl na začátku listopadu. Neměla jsem strach, neskutečně jsem se těšila, že se toho vláčejícího se s sebou břicha konečně zbavím. Před zákrokem mě se vším seznámil anesteziolog p. MUDr. Brodecký, který byl velice milý a příjemný. Zákrok proběhl v naprostém pořádku a co se týká péče, která následovala po něm, tak ta byla perfektní. Sestřičky byly naprosto skvělé, milé, empatické, ochotné, nic pro ně nebyl problém. A bolest? Čekala jsem, že představa jít dva dny po zákroku domů je utopie. Ne opravdu nebyla, cítila jsem se velice dobře i dnes se tak cítím. Možná v tom hrála roli psychika, ono když se vám plní váš sen a s výsledkem jste nadmíru spokojená, tak i bolest jde stranou. Proto ještě jednou moc děkuji všem, kdo se o mě na klinice starali recepčním, sestřičkám, všem na sále a hlavně pane doktore Pachmane, jste formát a kdyby bylo nějaké příště, jdu za Vámi třeba i na kraj světa. Moc děkuji.

0

Komentářů (0)

Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama
Vděčnost za nádherné bříško

Podstoupila jsem plastickou operaci břicha a měla štěstí na vynikajícího lékaře-pan MUDr. Tarek Rashed je úžasný lékař a svým pacientům poskytuje až nadstandardní péči, což mi hodně pomáhalo překonat strach i bolest v prvních dnech po operaci....

Číst dál

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.