Otok po zvětšení rtů kyselinou hyaluronovou

FAQ
8. 6. 2016 · Poslední odpověď: 5. 4. 2020

Chtěla bych mít plnější horní ret a uvažuji o výplni kyselinou hyaluronovou. Nemám ale představu, jak moc a jak dlouho bude ret po aplikaci oteklý. Můžu jít již druhý den normálně mezi lidi nebo bude ret stále ještě nateklý?

odpovědí (5)

Všechny odpovědi na tento dotaz pocházejí od kvalifikovaných lékařů
Premium
Olomouc · 1. 4. 2020
Nejlepší odpověď
Dobrý den,
každý zákrok je velmi individuální. Obecně však můžu říct, že rty na výplň vždy reagují větším či menším přechodným otokem. V místě vpichu se může objevit zarudnutí nebo modřinka. S tím musí každá klientka, která si přeje vylepšit tvar či objem rtů počítat. Největší otoky a event. nerovnosti ale do týdne zmizí. Finální výsledek rtů je možné hodnotit po 2-3 týdnech od aplikace.

Hezký den.
MUDr. Pavlína Šťastná, Neo Beauty Clinic
Premium
Praha · 27. 1. 2017
Dobrý den, otok po injekční aplikaci je individuální záležitost, záleží na technice aplikace, materiálu a individuální vnímavosti. Je možné ho minimalizovat předoperačním užíváním Arniky a Wobenzymu a jemnou anterográdní aplikací gelu. Ve většině případů přetrvává 1-2 dny.
S přátelským pozdravem MUDr.Tereza Gabryšová dermatolog kliniky Yes Visage tel. ******
Praha · 10. 11. 2016
Ihned po zákroku jsou rty obvykle trochu nateklé, mohou být patrné modřinky. Ale otok není tak velký, aby omezoval v běžném životě. Otok mizí postupně. Po zákroku mohou být rty také trochu citlivější. Lze použít chladivé obklady.

MUDr. Kateřina Fajkošová, korektivní dermatoložka
Esthé - Klinika estetické medicíny
Praha · 7. 9. 2016
Záleží na použitém přípravku a je to také výrazně individuální, otok a zarudnutí po dobu několika dní je běžné, při vzniku modřinky musíte počítat, že její vstřebávání může trvat i týden.

MUDr. Veronika Klézlová
Premium
Praha · 8. 6. 2016
Toto je velice individuální a záleží na velikost otoku záleží na mnoha faktorech, včetně použitého produktu, každý organismus se chová zcela jinak a nelze s přesností předvídat, jak a jak dlouho bude otok přetrvávat, obecně lze říci, že standardně naši klienti mohou druhý den zcela běžně plnit svoje pracovní a společenské povinnosti.

Najít další otázky

Podobné dotazy


Zeptejte se lékaře