Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

0 komentářů

Odstranění lipomů a cyst – skvělá zkušenost

Pacient: Lad69

Provedl/a: AURUM AESTHETIC CLINIC v: Praha
AURUM AESTHETIC CLINIC

Zákrok: stojí to za to

Informuje: Lad69. 94% pacientů uvedlo, že to stojí za to.

Hodnocení od: Lad69 o: AURUM AESTHETIC CLINIC

5.0

Byl jsem na odstranění lipomů a cyst a musím říct, že fakt super zkušenost. MUDr. Skála byl top – během zákroku pořád komunikoval, vysvětloval co dělá a díky tomu to uteklo úplně v klidu a bez stresu. Nejhorší byla asi jen injekce na začátku 😄 Pomáhaly mu tam i sestřičky, myslím MUDr. Vojtíšková a ještě jedna, jméno si nepamatuju, ale obě byly milé a profesionální. Celkově jsem se cítil safe a v pohodě, což je pro mě nejdůležitější. Určitě doporučuju 👍

17. 4. 2026 · Aktualizováno: 17. 4. 2026

Komentářů (0)

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama

Podobné příběhy

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.

Estetická medicína