Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

29. 7. 2018 · Aktualizováno: 10. 10. 2023

Odstranění lipomu mazové žlázy

Stojí to za to
Průměrná cena: 1.500 Kč

O lékaři

Hodnocení:
Odstranění lipomu mazové žlázy
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Udělala se mi na čele zvláštní dost viditelná boule, která nechtěla sama zmizet. Po návštěvě kožní lékařky jsem se dozvěděla, že se jedná o aterom (cystu mazové žlázy). Spolu s diagnózou jsem dostala žádanku na chirurgii na odstranění. Po zkušenosti z minulosti jsem to však nechtěla nechat na “normálním” chirurgovi, jelikož jim o estetiku až tak nejde. Proto jsem zavolala na kliniku Esthé, kde mi recepční po vyslechnutí mého problému řekla, ať se obrátím na nemocnici Bulovku, kde jejich lékaři také působí a využiji tak žádanku od kožní. Zavolala jsem na Bulovku a tamní sestra si vyslechla můj problem, poté řekla, ať na chvíli počkám. Na to si mě k telefonu vzal pan Doc. Ondřej Měšťák a zeptal se mě, kde aterom mám. Řekl, že ateromy sice na plastické chirurgii nedělají, ale že když ho mám na tak viditelném místě, ať s tím k němu přijdu. Byl velmi milý a ochotný. Další den jsem přijela a Bulovku, ale pan Měšťák tam nebyl a všichni ostatní lékaři mě s tímto problémem odmítli. Objednala jsem se tedy k panu Měšťákovi na kliniku Esthé, kde i zákrok proběhl. Jizva se zatím stále hojí (nyní je to 2 měsíce po zákroku), každopádně je precizní, minimální a hlavně oceňuji přístup, ochotu a lidskost Doc. Ondřeje Měšťáka.

0

Komentářů (0)

Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama
Klinika se srdíčkem

Musím poděkovat sestřičkám z kliniky plastické chirurgie(lůžkové oddělení,5.patro) za jejich perfektní a profesionální péči,a nejvíce sestřičce Ivaně Ječmínkové a sestřičce Pavle Šaršokové. Je vidět,že je práce baví a mají srdíčko na správném...

Číst dál

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.