Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

20. 1. 2014 · Aktualizováno: 11. 9. 2023

Radost z operace prsou

Stojí to za to

O lékaři

3 adresy v Jihočeský kraj, Plzeňský kraj, Praha (kraj)...
Hodnocení:
Radost z operace prsou
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Dobrý den, velmi ráda bych se podělila o radost,kterou mám z plastické operace Augmentace.Skoro před třemi roky jsem si na doporučení vybrala pana doktora Michala Svitáka a podstoupila zvětšení prsou .Musím říct, že už od první konzultace jsem byla z pana doktora nadšená. Je velmi zkušený, milý, mladý, sympatický a hlavně,že je i vtipný. Což hodně pomůže snížit velkou nervozitu a strach z operace.Důležité také je, že má dost zkušeností a moje operace proběhla bez problému a s výsledkem jsem velmi spokojená.O augmentaci jsem přemýšlela již delší dobu.Jelikož jsem po jednom dítěti a již prsa nebyla taková jako dřív.I když o plastické operaci jsem toužila už dříve.Samozřejmě jsem se zákroku bála,ale díky přístupu pana doktora a celého kolektivu,který se na operaci podílel,jsem zákrok bez problémů zvládla.Takže bych všem chtěla moc poděkovat za péči,vstřícnost a hlavně trpělivost, se kterou se staráte o své pacienty.Díky kladné zkušenosti.Mohu Vás jen a jen doporučit.Ale hlavně velké díky panu doktorovi Svitákovi,který má opravdu zlaté a šikovné ručičky a který mi pomohl splnit můj vytoužený sen.

1

Komentář (1)

Dobrý den, jsem ráda za Vaší pozitivní zkušenost. Kdybyste chtěla přiložit fotografie a podpořit tak celkový povedený dojem ze zákroku, máte možnost přímo zde pod svojí zkušeností. Mnohé pacientky hledají právě osobní fotky, a ne ty profesionání pod klinikou, aby se mohly rozhodnout.
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama
Obě operace proběhly bez problémů

Obě operace proběhly bez problémů, s výsledky jsem velmi spokojená. Pan primář je vždy milý, ochotný, skvělý poradce a úžasný člověk. Pokoje kliniky jsou velice pěkně vybaveny, připadala jsem si, že jsem v domácím prostředí. Po operaci jsem...

Číst dál

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.