Botulotoxin Video otázka - doporučujeme
Maseter Botox bez efektu? Angel89 · 9. 9. 2021

Dobry den, moze byt Botox uplne bez vysledku? Pred dvoma tyzdnami som si dala botox do maseteru. Avsak efekt na lavej strane celuste je prakticky ziadny, zatial co prava strana je viditelna. Po tyzdni som sla na doplnenie ale zasa bez efektu. Netusim ako dalej…

Dobrý den, poraďte se s lékařem, který aplikoval. Botulotoxin se nemusel dostat do masseteru. S pozdravem MUDr. Tereza Gabryšová Klinika YES VISAGE

4 odpovědi číst dál

Dobrý den, četla jsem, že aplikace botulotoxinu do žvýkacích svalů (masseter) je vhodná při nočním skřípání zubů a zároveň díky tomu vypadá obličej užší a hubenější. Chtěla jsem se však zeptat, zda je aplikace vhodná i v případě, že už došlo k poškození čelistního kloubu? Se stomatochirurgem to řešíme konzervativně - noční chránič na zuby, zbytečně moc nežvýkat, rehabilitace na krční páteř. Čelistní kloub jsem si zničila hlavně kvůli úrazu, ale noční skřípání zubů tomu moc nepomohlo. Děkuji moc za odpověď.

Dobrý den, ano, aplikace je vhodná. Doporučuji osobní konzultaci a vyšetření. S pozdravem MUDr. Eva Urbánková, MBA Klinika YES VISAGE

2 odpovědi číst dál

Dobrý den, jsem pátý den po aplikaci botoxu do čela a rýhy mezi očima. Od včerejšího dne jsem přestala ovládat oční víčko na jedné polovině obličeje, dnes ráno už mám ochrnutou celou polovinu obličeje až ke krku. Byla jsem na tom poprvé. Teď jsem na dovolené a doktorce se nemuzu dovolat. Jsem z výsledku opravdu moc zklamaná, už nikdy víc a zkažené celá dovolená. Dá se tím aspoň trochu něco dělat? Nechci zůstat několik měsíců s ochrnutym obličejem.

Dobrý den, je nutné vyšetření, takto na dálku nelze bohužel posoudit. Nemělo by ale souviset s aplikací botulotoxinu. Vyhledejte lékaře, ideálně neurologa. S pozdravem MUDr. Eva Müllerová Klinika YES VISAGE

4 odpovědi číst dál

Dobrý den, jsem 10 dnu po aplikaci botoxu kolem očí a mám stále modřiny. Jaká je běžná doba hojení modřín po aplikaci? Děkuji Monika K.

dobrý den, bohužel se to může stát. Modřiny mohou přetrvávat poměrně dlouho - až 3-4 týdny, záleží jaký objem krve v nich je. S pozdravem MUDr. Radek Poláček

5 odpovědí číst dál
Lip flip - botulotoxin joja99 · 25. 4. 2021

Dobrý den, přítelkyně v USA si již několikrát nechala jemně zvětšit horní ret a zároveň ulevit úsměvu s dásněmi pomocí techniky "lip flip", kdy se aplikuje malé množství botoxu nad horní ret. Zajímalo mne, zda to již v Česku někdo dělá? V Americe to mají již několik let a u nás stále nic, kde je problém? Proč nejdeme s dobou? Přítelkyně si to velmi pochvaluje a jsou tisíce dalších příznivých recenzí, ráda bych to také vyzkoušela. O výplň kys. hyaluronovou zájem nemám. Děkuji.

IP Beauty

IP Beauty

Nejlepší odpověď

Dobrý den, tato metoda se běžně provádí. Aplikuje se botulotoxin na hranu horního rtu plus nad nasolabiální rýhu proti "gummy smile". S pozdravem MUDr. Radek POláček

3 odpovědi číst dál
Mimické vrásky na čele Eapril · 19. 4. 2021

Dobrý den, je mi 28. Již zhruba od patnácti trpím na mimické vrásky na čele. Uvědomuji si, že čelo zbytečně krabatím, například při líčení, často také zvedám obočí. Bohužel je to celoživotní zvyk, takže nevím, jak se toho zbavit. Loni jsem zkusila injekční aplikaci kyseliny hyaluronové. Efekt byl hezký chvíli, ale nebylo to, co bych si představovala. Jako další mě tedy napadá aplikace botoxu. Mohlo by to být řešením a není třeba se bát například vedlejších účinků? Děkuji, AK

Dobrý den, v dnešní době užívání botoxu již neprovádíme celkové operační lifty čela. Botox je dostačující a je to bezpečná metoda, která vás baví mimických vrásek. Je ale nutné, aby to prováděl odborník, který má s touto metodou zkušenosti, aby výraz obličeje vypadal přirozeně. Pokud byste měla zájem o více informací, můžete se objednat na konz ... číst dál

5 odpovědí číst dál
Botox s modrinou a boulí radkakubenova79600 · 14. 4. 2021

Dobrý den, včera aplikován botox do cela, udělala se mi už včera napravo boule, ta už trochu splaskla ale stále tam je i modrina, je to bezne? Kdy to vše zmizí prosím ?

Dobrý den, to zmizí max do několika málo týdnů. S pozdravem MUDr. Radek Poláček, IP Beauty

4 odpovědi číst dál
Doxyhexal a botulotoxin lomdci · 12. 4. 2021

Dobrý den, mohu podstoupit aplikaci botulotoxinu, když užívám antibiotika DoxyHexal? Případně kdy nejdříve po dobrání mohu aplikaci podstoupit. Děkuji moc

DOBRÝ DEN, JEDNOU Z PODMÍNEK APLIKACE BOTULOTOXINU JE PLNÉ ZDRAVÍ. ANTIBIOTIKA, ANTIFLOGISTIKA ..NEJSOU VHODNÁ. SNIŽUJÍ TAKÉ EFEKT BOTULOTOXINU. SJ

3 odpovědi číst dál