Odstranění vrásek pomocí botulotoxinu Video otázka - doporučujeme

Dobrý den, prosím, má někdo zkušenost s aplikací botulotoxinu do žvýkacích svalů za účelem jejich uvolnění při nočním bruxismu? Nákusná dlaha chrání zuby, ale nebrání vyvíjenému tlaku. V zahraničí se zdá, že jsou s aplikací dobré zkušenosti, zde v ČR se mi nedaří najít žádný odborník. Moc Vám děkuji

Dobrý den, Denně provádím injekci botulotoxinu pro bruxismus. Jedná se o jednoduchý a rychlý postup se skvělými výsledky. Na naší klinice je cena 5 000 Kč za 50 jednotek (25 jednotek na stranu). Pokud máte zájem, dejte mi vědět dík

1 odpověď číst dál
Botox a umělé oplodnění Lucktoska · 20. 10. 2020

Dobrý den, potřebovala bych na tzv. dopich botoxu do čela po 14ti dnech od první aplikace, avšak v této době budu začínat stimulaci vaječníků před ivf lékem gonal a puregon. Mohu tuto aplikaci podstoupit? Děkuji. S pozdravem Lucie

Dobrý den, během stimulace je možné ještě podstoupit, při těhotenství již nikoliv. S pozdravem MUDr. Tereza Gabryšová Klinika YES VISAGE

2 odpovědi číst dál
Asymetrie obočí po korekci botulotoxinu Kate_ina_Laskovska · 16. 9. 2020

Dobrý den, byla jsem na botulotoxin do čela. Výsledek ale nebyl podle mých představ, tak jsem šla na dopíchnutí a teď je to 14 dní a stále nemám souměrné obočí a s jedním mohu hýbat a vráska tam je. Má to cenu řešit a jít na další dopich? A myslíte, že je i druhá korekce v ceně, nebo zpoplatněná? Předem moc díky za odpověď!

Hezký den, na dopich dle našeho názoru má cenu jít, protože jste již do řešení vašeho problému jistě investovala a finální korekce by měla vést ke konečnému uspokojivému výsledku. Zda je dopich v ceně nebo nikoli však závisí na cenové strategii každé kliniky.

2 odpovědi číst dál
Botox a systémový lupus Iva926972 · 7. 7. 2020

Dobrý den, mám zájem o aplikaci botoxu do oblasti vrásek na čele, je mi 34 let, léčím se se systémovým lupusem, užívám Medrol a Plaquenil, můžu ošetření botoxem podstoupit?

Dobrý den, se schválením ošetřujícího lékaře je aplikace BTX možná. Pokud byste měla zájem o nezávaznou konzultaci, můžete nás kontaktovat na telefonním čísle +420 234 716 000. MUDr. Dvořáková Klaudia dermatoložka

4 odpovědi číst dál

Dobrý den, je mi téměř 27 let a trápí mě extrémně pokleslé obočí a vrásky na čele. Pokles obočí se mi bohužel postupně zhoršuje, vždy tomu předchází tiky a tlaky v oblasti obočí a čela a potom ze dne na den vidím velkou změnu. Pracuji s lidmi a nechci vypadat stále zamračeně, unaveně a staře, před pár lety jsem vypadala úplně jinak. Pokles se mi stal už asi 3x, je to čím dál horší a vždy mi poklesne i sebevědomí. Byla jsem na konzultaci u plastického chirurga a ptala jsem se na brow lift, ale vzhledem k mému věku mi ho nedoporučil. Místo toho mi byly nabídnuty nitě silhouette, případně botox. Co jsem se ale dočetla, tak by nitě neměly velký efekt a u botoxu jsem zase našla ve spoustě diskuzích, že po tom může obočí poklesnout ještě víc. Prosím tedy o rady a zkušenosti, už jsem zoufalá. Nad botoxem silně uvažuji, pokud máte někdo dobrou zkušenost s tím, že vám to zvedlo obočí a s konkrétním chirurgem nebo klinikou, určitě budu ráda, když se o ni podělíte! Stejně tak budu ráda za rady od odborníků. Na těchto fotkách se nemračím záměrně, takto vypadám, když mám obličej naprosto uvolněný a nesnažím se zvedat obočí, aby to nebylo vidět. Děkuji!

MUDr. Patrik Paulis

Nejlepší odpověď

Dobry vecer, Skutecne je nalez na jednu stranu geneticky podminen / nizky vek/, na druhou stranu ho lze najit u starsich s podobnou fysiognomii obliceje. Zatimco Vam Botox vrasky “vyhladi”, zpusobi paradoxni pokles oboci - cim.. postupne vznikne vetsi reltivni nadbytek kuze hornich vicek.. jak bude efekt Botoxu vyprchavat, budete zase pokles oboci ... číst dál

9 odpovědÍ číst dál

Dobrý den, je mi 35 let a ráda bych se zbavila nevzhledné rýhy pod pravým koutkem úst který je navíc lehce pokleslý. Bylo by možné aplikovat botulotoxin, aby se sval pod tímto koutkem stáhl a rýha vymizela? Vím, že se běžně botox do dolní třetiny obličeje nedává, ale zajímalo by mne, jestli jsem vzhledem k tomuto problému vhodným kandidátem, nebo spíše je vhodnější kyselina hyaluronová? Druhý dotaz je, za jak dlouho se jedna či druhá metoda může aplikovat po lip liftu horního rtu metodou excise kůže pod nosem, na které jsem nedávno byla, ale na rýhu ani koutek to moc vliv nemělo. Děkuji.

OTTLENS s. r. o.

Nejlepší odpověď

Dobrý den, určitě se v některých případech dá zvednout pokleslý koutek botulotoxinem, ale tato metoda je offlable, dá se použít i kyselina hyaluronová, nebo spojit jednu i druhou metodu. Podle fotky kterou jste poslala těžko říct, jaká metoda by pro Vás byla vhodnější. Doporučila bych Vám, přijít na konzultaci k lékaři, a probrat všechny možné vari ... číst dál

7 odpovědÍ číst dál

Dobrý den, mohla bych se prosím zeptat jak je to s botoxem a užíváním antibiotik? Mám chronický zánět slzných cest a užívám často Matrixol oční mast ( neomycin a glukokortikoidy) Někdy i celkové antibiotika. Jsou tam prosím nějaké kontraindikace, nebo je to ok ale musí tam být nějaká časová mezera? Co se může stát? Moc děkuji za odpověd'. S pozdravem, Denisa

Asklepion

Nejlepší odpověď

Dobrý den, Maxitrol při aplikaci BTX nevadí. Nedoporučujeme aplikaci BTX při užívání atb z makrolidové řady (např. Clacid). MUDr. Smutková Hana primářka oddělení dermatologie

4 odpovědi číst dál