Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

26. 9. 2017 · Aktualizováno: 10. 10. 2023

Chemický peeling - Kyselina mandlová

Stojí to za to

O lékaři

2 adresy v Praha (kraj)
Hodnocení:
Chemický peeling - Kyselina mandlová
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Včera jsem podstoupila ošetření v Amaryllis ošetření. Šla jsem tam s cílem zlepšit stav pleti, přeci jenom třicítka na krku :D a také mě poslední dobou trápí trošku pigmentace v obličeji - začínají se mi víc dělat a teď po létě opravdu výraznější. Nejprve mi paní doktorka udělala diagnostiku pleti přístrojem napojeným na počítač. Zkoumala maz, póry, cévky, pig.skvnky, texturu pleti atd..na základě tohoto vyšetření navrhla právě chemický peeling s 50% kyseliny mandlové, který je velmi šetrný. Po nanesení jen malinko štipkalo při působení.. nakonec ještě byla nanesena hydratující péče. Byla jsem upozorněna, že bude ošetření asi potřeba zopakovat, ale už po prvním ošetření jsem spokojená, hned jak jsem přišla domů, tak mi bylo řečeno jak mi to sluší :D a to jsem byla odlíčená :D Určitě do Amaryllisu začnu chodit pravidelně a zase Vám tady poreferuji :-)

1

Komentář (1)

Děkuji paní doktorko za odborné upřesnění a těším se na příští návštěvu...
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama
Určitě doporučuju
Již jsem absolvovala několik sezení v estetickém salonu v Praze a jsem maximálně spokojená. Efekt je dobře viditelný po takovém třetím sezení. Všichni se tam chovají moc mile a ochotně. Určitě doporučuju.

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.