10

MUDr. Tomáš Kupka

Transparentní lékař

Informuje všechny své pacienty o tom, že mají možnost ho ohodnotit a akceptuje zkušenosti svých pacientů

(4.6) 94% doporučuje
Ohodnotit
U Imperialu 14, Karlovy Vary, Karlovarský kraj
Zobrazit mapu
Zobrazit telefonní číslo
16
Doručené recenze
17
Zodpovězených otázek
8
Příběhy pacientů

Informace

  • 434 návštěva profilu
Ústav estetické medicíny a.s. nabízí své služby v Karlových Varech již sedmnáctým rokem. Po celou dobu poskytujeme stejné základn... zobrazit více

Recenze (16)

4.6
průměrné hodnocení
94% doporučuje
Napsat recenzi
Rada se sem vracim
Jizvy se zahojily skvěle a výsledek přetrvává
Kontaktujte MUDr. Tomáš Kupka a odstartujte svoji velkou změnu!

Příběhy (8)

Spokojenost s abdominoplastikou
Abdominoplastika (Operace břicha)
Operace probehla velmi dobre, Se vsim nadmiru zpokojena.
Facelift
Facelift (operace obličeje), SMAS lifting

16 мая 2016 года я была на операции Facelift лица и шеи у врачей Д.Заруба и Т. Купка и врача-анестезиолога В. Щастна в Институте эстетической медицины (UEM) в Карловых Варах. Перед операцией, медсестра...

číst dál
Nová oční víčka a lifting
Operace očních víček (Blefaroplastika)

Po drivejsich skvelych zkusenostech s UEM a predevsim praci MUDr. Kupky a MUDr. Zaruby jsem se nemohla rozhodnout jinak a opet zavitala na jejich karlovarske pracoviste a ani na vterinu jsem o variante...

číst dál

Obrázky (10)

Kontaktujte MUDr. Tomáš Kupka a odstartujte svoji velkou změnu!

Zodpovězené dotazy (17)

Kdy na operaci víček a kam v karlovarském kraji
Odpověď kliniky · 23. 7. 2019

dobrý den, laser také doporučuji až na podzim, víčka možná kdykoli , je potřeba se zastavit na konzultaci a dohodnout zde, dr.kupka - tel. 353224544 nebo 603269733 s pozdravem více na www.uem.cz

Liposukce boků a paží
Odpověď kliniky · 10. 9. 2018

ano, pokud se použije tumescentní roztok s lidocainem s pozdravem, více při konzultaci. dr.kupka, tel. 353224544

Vrásky pod očima (28 let)
Odpověď kliniky · 5. 8. 2018

řešením je botulotoxin a do budoucna operqace dolních víček. laser není vhodný a kys. hyaluronová zde dělá otoky. dr.kupka

Vyjmutí permalipu co nejdříve
Odpověď kliniky · 11. 5. 2017

dobrý den, s Permalipem pracuji dlouhodobě , mohy vyjmout ambulantně - cena 4000 kč v místním znecitlivění , kdy ? s pozdravem, dr.kupka

Podbradek a krk
Odpověď kliniky · 30. 1. 2017

Dobrý den, vše o čem píšete provádíme, záleží na osobním pohovoru a na tom, co bude pro klienta nejvhodnější. Doporučuji se objednat na konzultaci, prosím telefonicky 353224544 s pozdravem MUDr.Tomáš Kupka Ústav es... číst dál

Kontaktujte MUDr. Tomáš Kupka a odstartujte svoji velkou změnu!
Kontaktujte MUDr. Tomáš Kupka a odstartujte svoji velkou změnu!
MUDr. Tomáš Kupka
(4.6) 16 recenze
- Ohodnotit