Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

13. 1. 2020 · Aktualizováno: 9. 10. 2023

Recenze chemického peelingu

Stojí to za to
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

I had the chance to be a patient yesterday for a consultation and face peeling. I was really happy with the result. I had the visit with Dr.Alberto which made me feel really comfortable and answered all of my questions with patience. He informed me about everything that I need to take care of my skin and I was rally satisfied with his service. I am definitely going to be his patient again in the future._____________________________________ Měl jsem tu čest být včera pacientem dr. Alberta. Podstoupil jsem chemický peeling. S výsledkem jsem opravdu spokojený. Cítil jsem se pohodlně a pan doktor odpověděl na všechny moje otázky. Informoval mě o všem co jsem potřeboval vědět a mé pleti věnoval nejlepší péči. Těším se, že budu nadále jeho pacientem. 

0

Komentářů (0)

Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama
Peeling s AHA kyselinama

Na klinice My Best Care v Berouně jsem podstoupila opakovaný chemický peeling. Jsem ráda, že jsem si vybrala právě tuto kliniku, protože jejich přístup byl velmi milý a ochotný. Před zákrokem mi bylo vše vysvětleno a vše bylo provedeno velmi...

Číst dál
Ošetření BioRepeel - recenze
Moc doporučuji ošetření pleti BioRepeel!Je to naprostá bomba! Pleť je krásně vypnutá a vyhlazená. Pan Robert Paulat je opravdu profesionál,který vám doporučí ošetření vhodné přesně pro vás.

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.