Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

20. 10. 2015 · Aktualizováno: 11. 9. 2023

Veliký dík za plastiku ušních boltců

Stojí to za to
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Tímto bych chtěla velice poděkovat panu doktorovi Rashedovi za to, co udělal pro mou dcerku Verunku, která prodělala zákrok plastika ušních boltců. Dcera byla velice nešťastná z tvaru svých odstávajících ušních boltců, ale společně s ní jsem dlouho sbírala odvahu dostavit se k lékaři, jelikož Verunka má panickou hrůzu z lékařů. Jen pouhý pohled na bílý plášť byl pro dceru neskutečný problém. Měli jsme opravdu veliké štěstí, že jsme se do péče dostali k panu MUDr. Rashedovi. Jeho velice lidským a pozitivním přístupem si mne i Verunku okamžitě získal. Před operací nám pan doktor vše podrobně vysvětil a operace proběhla naprosto výborně. Po celou dobu, nejen při operaci, ale i v průběhu kontrol a převazů nám byl pan doktor neskutečnou oporou. Výsledek je skvělý a pohled na naší usměvavou a spokojenou dcerou je nám tou největší odměnou. Pane doktore, z celého srdce Vám děkujeme za skvělou profesionální práci a nadstandardní péči i za slunce, které z Vás vyzařuje. S pozdravem Jana H. s dcerou Verunkou

1

Komentář (1)

Dobrý den, zvažuji nechat dceři upravit ouška, ale také z toho máme hrůzu. Proběhl Váš zákrok v plné narkóze? Pan MUDr. Rashed je v nemocnici Vinohrady? Děkuji za odpověď. S pozdravem Iveta S.
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama
Nastřelení náušnic u miminka - Olomouc
Velmi spokojená! Obě dvě mé dcery podstoupily nastřelení náušniček v RV med centru v Olomouci. První dcera ca ve 3 měsících, druhá dcera v 8 měsících a vše proběhlo velmi rychle a zdálo se i bezbolestně. Komplikace žádné :-)
Špatná zkušenost s operací uší

Požadovala jsem předoperační konzultaci. Pan dokktor si odskočil ze sálu v plášti aby mi řekl 3 věty a já jsem zaplatila a mohla jsem jít. Na operaci jsem přišla s časovým předstihem, avšak na řadu jsem se dostala až asi o hodinu později. Nejprve...

Číst dál

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.