Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

22. 6. 2016 · Aktualizováno: 5. 10. 2023

Perfektní výsledek po injekčních výplních

Stojí to za to

O lékaři

Hodnocení:
Perfektní výsledek po injekčních výplních
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Paní doktorce Záhořové jsem se na osobní doporučení opakovaně svěřila do péče s delikátními zákroky v obličeji kožními výplněmi na bazi kyseliny hyaluronové. Přicházela jsem s nejasnou představou a obavami a nevěděla, co by bylo nejvhodnější. Paní doktorka mě ohromila svou vlídností, lidským přístupem a odborným přehledem o všech možnostech a novinkách, které by byly k řešení mého problému nejvhodnější. Věnovala mi dostatek času a trpělivě a ve velmi příjemné atmosfeře mi vše vysvětlila a pomohla s rozhodováním. Zákroky, které jsem nakonec podstoupila byly téměř bezbolestné. Úpravu velikosti a tvaru rtů, brady a lícních kostí provedla paní doktorka s takovým citem pro přirozenost a estetiku, že se mě již 14 dnů po zákroku přátelé ptali čím to, že jsem tak " vykvetla". Musela jsem se v duchu smát, protože jen já jsem věděla, co-kdo za tím stojí :-) Skvělá, zkušená a citlivá doktorka Záhořová, které tímto moc děkuji. Jiná pracoviště už zkoušet nemusím. Našla jsem to, co jsem hledala a budu se ráda vracet.

3

Komentáře (3)

Dobrý den, máte štěstí, že jste našla kouzelnici :-) můžu se zeptat, kam si necháváte výplně aplikovat? Na jaké vrásky? Efekt tedy můžeme očekávat do 14dnů? A cena?
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Skvělé! Tak to má vypadat. To my ženy oceníme, když se nám takto odborníci věnují, když my samy tápeme. Mám radost s vámi.
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Po výplni kys.hyaluronové se konečný efekt očekává většinou do měsíce,protože některá místa mohou být ještě po aplikaci nateklá což klame o výsledném efektu.Poté se ještě může udělat vylepšující dopich ošetřovaných míst.
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.