Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

27. 4. 2017 · Aktualizováno: 25. 9. 2023

Operace prsou za 50.000?

Nepřesvědčivý výsledek

Dobrý den můj problém je že snad už od základní školy se trápím se svými prsty vůbec je nemám ráda a jako žena se necítím dobře o operaci uvažuju tedy dlouho ..Ale všude až na zlin je to hrozně drahé třeba 89000,- a já se chci s operací vejít aspoň do 50000,- a nikoho takového sem nenašla :( chci zvětšit o dvě čísla výběr asimetrie implantátu tak do toho objemu :) podělte se se mnou vaše zkušenosti děkuji:)

3

Komentáře (3)

Ahoj Terezko, zkušenosti ostatní pacientek můžeš okouknout zde: http://www.plasticka-chirurgie.info/pacienti/modelace-prsou-s-augmentaci<br>
<br>
Vkládám i link na ceníky všechny ceny by měly být vč. implantátů, ještě musíš počítat s předoperačním vyšetřením a konzultací. Každopádně bych Ti doporučovala vybírat pečlivě...nejde jen o prsa, ale i o zdraví http://www.plasticka-chirurgie.info/ceniky/modelace-prsou-s-augmentaci<br>dej vědět, jak postupuješ :-)
Odpovědět
Být Tebou raději bych si připlatila za kvalitnější silikon, nehledě na to ,že není problém dneska zaplatit nějakou sumu a zbytek splácet:)
Odpovědět
Na operaci si našetřete a vyberte si zkušeného plast chirurga. Přečte si hodnocení jiných pacientů. Proč? Na portálu máme řadu výsledků, které nejsou vůbec ideální. Např. http://www.plasticka-chirurgie.info/diskuze/zvetseni-prsou-augmentace-mammaplastika/kriva-prsa-a-bradavky-co-ted-i174835 <br />
<br />
Běžte na 2-3 konzultace. Najdou se i lékaři, kteří Vám po operaci již nezvednou telefon. Pokud byste nebyla s výsledkem operace spokojena, musíte na reoperaci a tu bude platit. Reoperace určite za 50tis. nebude.
Odpovědět

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama
Korekce tuberozních prs

Paní doktorka je naprostý profesionál a odvedla opravdu neskutečnou práci. Všem můžu jedině doporučit. Operaci jsem podstoupila v poměrně mladém věku kvůli vrozené vadě prsou, která mě celé dospívání hluboce trápila. Jsem tak vděčná, že tohle...

Číst dál

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.