Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

27. 4. 2017 · Aktualizováno: 25. 9. 2023

Operace prsou za 50.000?

Nepřesvědčivý výsledek

O lékaři

Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Dobrý den můj problém je že snad už od základní školy se trápím se svými prsty vůbec je nemám ráda a jako žena se necítím dobře o operaci uvažuju tedy dlouho ..Ale všude až na zlin je to hrozně drahé třeba 89000,- a já se chci s operací vejít aspoň do 50000,- a nikoho takového sem nenašla :( chci zvětšit o dvě čísla výběr asimetrie implantátu tak do toho objemu :) podělte se se mnou vaše zkušenosti děkuji:)

3

Komentáře (3)

Ahoj Terezko, zkušenosti ostatní pacientek můžeš okouknout zde: http://www.plasticka-chirurgie.info/pacienti/modelace-prsou-s-augmentaci<br>
<br>
Vkládám i link na ceníky všechny ceny by měly být vč. implantátů, ještě musíš počítat s předoperačním vyšetřením a konzultací. Každopádně bych Ti doporučovala vybírat pečlivě...nejde jen o prsa, ale i o zdraví http://www.plasticka-chirurgie.info/ceniky/modelace-prsou-s-augmentaci<br>dej vědět, jak postupuješ :-)
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Být Tebou raději bych si připlatila za kvalitnější silikon, nehledě na to ,že není problém dneska zaplatit nějakou sumu a zbytek splácet:)
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Na operaci si našetřete a vyberte si zkušeného plast chirurga. Přečte si hodnocení jiných pacientů. Proč? Na portálu máme řadu výsledků, které nejsou vůbec ideální. Např. http://www.plasticka-chirurgie.info/diskuze/zvetseni-prsou-augmentace-mammaplastika/kriva-prsa-a-bradavky-co-ted-i174835 <br />
<br />
Běžte na 2-3 konzultace. Najdou se i lékaři, kteří Vám po operaci již nezvednou telefon. Pokud byste nebyla s výsledkem operace spokojena, musíte na reoperaci a tu bude platit. Reoperace určite za 50tis. nebude.
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.