Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

6. 4. 2021 · Aktualizováno: 15. 9. 2023

Zvětšení prsou s modelací po 4 letech kojení

Stojí to za to
Průměrná cena: 100.000 Kč

O lékaři

2 adresy v Praha (kraj)
Hodnocení:
U pana doktora Bayera jsem koncem března podstoupila modelaci a augmentaci prsou. Pan doktor odvedl neuvěřitelně skvělou práci. Po téměř čtyřech letech kojení mi na hrudníky zůstaly "psí uši", pan doktor mi vykouzlil nádherné "trojky" a já mu z celého srdce děkuji!
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Koncem března jsem ve Formé clinik podstoupila modelaci s augmentací prsou. Operoval mě pan doktor Bayer. Ani v nejlepším snu jsem v takový výsledek nedoufala. Pan doktor je profesionál a je neuvěřitelně šikovný. Po téměř čtyřech letech kojení na mém hrudníku vykouzlil zázrak a já mu z celého srdce děkuji. Je to opravdu nádhera, skvělá práce. A mimochodem, ve Formé jsem se cítila jako princezna, ta péče byla neuvěřitelná.

2

Komentáře (2)

Dobrý den, prsa vypadají přirozeně a moc hezky. Jakou jste si zvolila velikost? A také bych se chtěla zeptat jak dlouho jste na fotce po zákroku? (Troufla bych si říct, že chvilku). Už jsou prsa usazená a jizvičky zahojené? Moc děkuji za info a přeji hezký den
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Dobry den, mam 275ml anatom, polytech. Foto je delane cca 14dni od operace. Dnes jsou to od operace 4 tydny. Jizvy se hezky hoji, prsa meknou a usazuji.
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.