Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

18. 7. 2017 · Aktualizováno: 10. 10. 2023

Rekonstrukce pravého zápěstí

Stojí to za to
2 adresy v Moravskoslezský kraj, Olomoucký kraj...

Hodnocení od rena6156180:

Rekonstrukce pravého zápěstí

Před 6 lety podstoupil manžel u pana doktora Tomáše Kempného rekonstrukci pravého zápěstí po vážném úraze a dopadla nad naše očekávání, poté, co ostatní lékaři již manžela odepsali, pan doktor Kempný byl jediný, kdo se s námi bavil a situaci řešil, manžela operoval a vrátil zpět do života a dnes manžel může s omezením vést běžný život, pan doktor je vynikající odborník a skvělý člověk s lidským přístupem a srdcem na pravém místě. Moc děkujeme!!!

3

Komentáře (3)

Dobrý den, můžu se zeptat co konkrétně měl manžel za problém? A funkčnost ruky je v pořádku?
Odpovědět
po úraze měl ruku v zápěstí amputovanou a rozdrcené kosti, co se týká funkčosti, zvládá běžné úkony, některé s obtížemi, chybí mu úchop pomocí palce, ale na to, jak to vypadalo, mohu říct, že hodně dobré
Odpovědět
Tak to je úžasné!!! Moc děkuju za odpověď
Odpovědět

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama
Neohnu prst

Dobrý den, na levé ruce jsem si pořezal ukazováček az ke šlacham. V Olomouci mi prisili šlachy , dostal jsem dlahu na 6 týdnů . Pak mi ji sundali a měl jsem chodit 8 týdnů na rehabilitaci , ale chodil jsem jen dva . A ted ten prst neohnu . Tak...

Číst dál
Poděkování
Zlaté ruce pana prof.Veselého napravily to,co zanedbali lékaři nemocnice.Jeho zásluhou bude moje pravá ruka brzy zcela funkční a nebude jevit známky předchozího úrazu. Pane profesore,děkuji. Pavla K.

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.