Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

14. 11. 2017 · Aktualizováno: 28. 9. 2023

Augmentace prsou, Mentor, 350ml, kulaté, pod sval

Stojí to za to

O lékaři

4 adresy v Moravskoslezský kraj
Hodnocení:
Augmentace prsou, Mentor, 350ml, kulaté, pod sval
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Podstoupila jsem zvětšení prsou s implantáty Mentor 350 Ml kulaté pod sval na soukromé klinice cleopatra clinic v Ostravě. Ráda bych touto cestou chtěla poděkovat celému týmu za úžasný přístup a mé velké díky hlavně panu doktorovi Zakoutovi. Hned od první návštěvy na klinice jsem věděla, že můj výběr byl správný a že o mne bude skvěle postaráno po celou dobu. Mudr. Zakout je velmi ochotný odpovědět na veškeré otázky a doporučit velikost implantátů tak, aby vše vypadalo co nejpřirozeněji. Mám jedno dítě a prsa byla povislá a pan doktor mi udělal krásné přirozené trojky. Toho si moc vážím a dnes jsem nesmírně ráda, že jsem se odhodlala na tento zákrok jít. Zvedla jsem si své sebevědomí a po dlouhé době se cítím jako žena. Ještě jednou všem mnohokrát děkuji a vím, že kdykoliv v budoucnu budu přemýšlet o jakémkoliv zákroku, vždy si zvolím právě Cleopatra clinic.

1

Komentář (1)

Renčo?! Už jsou to více jak 3 roky co jste podstoupila zvětšení prsou. Jak jste si na svůj nový hrudník zvykla? Jinak jste vybrala super značku, Mentror patří k nejoblíbenějším na světě 🤩
Nechtěla byste se pochlubit fotkou?
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.