Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

12. 2. 2018 · Aktualizováno: 28. 9. 2023

Liposukce nebo abdominoplastika?

Nepřesvědčivý výsledek

O lékaři

Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jsem 3 roky po porodu dvojčátka, porod SC. Do té doby jsem měla břicho téměř ploché, nyní děs a hrůza. Dle poslanych fotek, bych Vás chtěla poprosit, jaký zákrok by byl pro mne vhodný? Liposukce? Adbominalni plastika? Oboje? Děkuji za Vaše posouzení a vyjádření. Š.

0

Komentářů (0)

Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama
Otlaky a modřiny na bocích po liposukci

Dobrý den, jsem 3 dny po liposukci břicha a boku a dnes jsem se odvazila si pradlo prevleknout. A na bocích mám hrozné otlaky a několik modřin v místech, kde má pradlo zipy. Je to celkem dost bolestivé. Další věc, ze se zipy krabatí a mám podle...

Číst dál
Stálo to opravdu za to!
Paní doktorka je naprostý profesionál! S výsledky jsem opravdu spokojená, má zlatý ruce! Můžu jen doporučit! Stálo to opravdu za to! Jestli někdo váhá, nemá proč. Do rukou paní doktorky bych se vložila zase(snad nebude potřeba) :)
Liposukcia vnútornej strany stehien

Dňa 11. 02. 2016 som u p. doktora podstúpila liposukciu vnútornej strany stehien a s výsledkom ako i samotným zákrokom som veľmi spokojná. Veľa a aktívne športujem, ale toto bola oblasť, ktorú som ani rokmi cvičenia nedokázala vytvarovať a odbúrať...

Číst dál

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.