20 3

MUDr. David Štěpán

(4.9) 100 % doporučuje
Ohodnotit
Podpěrova 6, Brno, Jihomoravský kraj
Zobrazit mapu
Obvykle odpoví do 48 hodin
MUDr. David Štěpán
(4.9) 100 % doporučuje

Recenze (12)

4.9
průměrné hodnocení
100 % doporučuje
Napsat recenzi
Pana doktora mohu jen doporučit, vše mi bylo vysvětleno, zákrok byl bezbolestny, bezproblemove, rychlé hojení a výsledek 100%👍
Požádejte: MUDr. David Štěpán o bližší informace ohledně zákroku
a odstartujte svoji velkou změnu!

Skutečné příběhy (8)

Měsíc a půl po labioplastice - po operaci ani památky
Labioplastika

Hodnotím měsíc a pul po operaci.Po mém zákroku není naprosto žádná známka.Zákrok byl provedený v lokálním umrtvení.V prvé řadě velice kladně hodnotím přístup celé kliniky-personálu.Velice příjemné a přátelské...

číst dál
Reoperace vysoké obřízky, úprava nevzhledné jizvy
Obřízka

Dobrý den ,před rokem sem podstoupil re-operaci po částečné obřízce (kroměřížská nemocnice). Odstraněna byla nevzhledna jizva a po prvním zákroku. Druhy zakrok se povedl (vysoká obřízka) a už necestuje...

číst dál

Obrázky (20)


Videa (3)

Požádejte: MUDr. David Štěpán o bližší informace ohledně zákroku
a odstartujte svoji velkou změnu!

Zodpovězené dotazy (42)

Zvětšení rtů tukem nebo výplní
Odpověď odborníka · 20. 9. 2018

Zvětšení rtů vlastním tukem je možné u autoimunitní thyreoditidi se stejnými ryziky jako u zdravých lidí. Po zákroku může následovat otol rtů a herpes, ale i jiné méně pravděpodobné komplikace. Pokud k těmto následkům do... číst dál

Asymetrie prsu u nedospělé pacientky
Odpověď odborníka · 4. 9. 2017

Pravděpodobně není. Operaci nelze doporučit dříve, než po ukončení vývoje prsů. Je potřeba mít na paměti, že prsy se mohou podstatně změnit po těhotenství. MUDr. David Štěpán

Operace karpálního tunelu
Odpověď odborníka · 4. 9. 2017

Vážený pane! Pracovní neschopnost se po endoskopické operaci karpálního tunelu v podstatě nezkrátí. Podstatou této operace a také nejpodstatnějším poraněním je proříznutá zápěstního vazu. Endoskopické provedení se liší ... číst dál

Jizvy po liposukci
Odpověď odborníka · 24. 8. 2017

Jizvy se zahojí do 14 dní. Jsou asi 5 max. 10 mm dlouhé, nejsou zvlášť patrné, ale bez nich je liposukce nemožná. MUDr. David Štěpán

Liposukce zad a zadní části paží
Odpověď odborníka · 31. 7. 2017

Liposukce zad a paží má obecně horší výsledky než například liposukce břicha. Tumescenční liposukce se liší způsobem znecitlivění ale obecně ne kvalitou výsledku. MUDr. David Štěpán


Články (2)

Požádejte: MUDr. David Štěpán o bližší informace ohledně zákroku
a odstartujte svoji velkou změnu!
MUDr. David Štěpán
(4.9) 12 recenze
- Ohodnotit