Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

24. 5. 2018 · Aktualizováno: 9. 10. 2023

Motiva 400ml Round Full profil

Stojí to za to

O lékaři

Hodnocení:
Motiva 400ml Round Full profil
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Dne 31.1.2018 jsem podstoupila augmentaci prsou. Při první konzultaci jsem věděla, že jsem se svěřila panu Doktorovi do správných rukou!! Pan Doktor je neskutečně profesionální, sympatický a milý!! I přes můj strach mi vše do podrobna vysvětlil a zodpověděl na veškeré mé otázky. Vybrali jsme spolu implantáty značky Motiva 400ml Round Full profil. Ještě pár dní po konzultaci jsem si nebyla jista, zda jsem nezvolila až moc velké implantáty. Ale vážně ne, velikost implantátu měl pan Doktor v oku a jsem za to neskutečně ráda. V den operace jsem ráno kolem 7:30h přijela na kliniku. Všichni tam byli nesmírně hodní a vstřícní. Sestřička si mě nafotila a odvedla na pokoj, kde mi dala na převlečení andílka, punčošky a kalhotky. Jelikož jsem šla na zákrok až v 11h, trochu jsem se při čekání prospala. V 11h mě sestříčka odvedla na sál a už ve 12h mě sestřičky budily na pokoji. Hned po probuzení jsem se citila skvěle, ale po dvou hodinách už prsa přicházela k sobě ale i žaludek. :D I přes to, že se mi po narkoze dělalo špatně, sestřičky se tam o mě opravdu skvěle staraly i pan Dokor se několikrát za mnou zastavil na kontrolu, zda mi je dobře a je vše ok. Opravdu takový profesionální přístup jsem něčekala. Nové prsa mi dělají jen radost, vypadají naprosto perfektně a zákroku opravdu nelituji!! Mohu vřele doporučit! :)

1

Komentář (1)

Isabelatom, nevložila bys fotky, prosím? O kolik jsi si prsa nechávala zvětšit?
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama
Zvětšení prsou přes bradavku

Tři měsíce po zákroku pod sval, přes bradavku.. a velice doporučuji. Doktor super, příjemný, vše vysvětlí.. Sestřičky milé, ochotné, což se už vidí málo. Po zákroku skoro žádná bolest, jen menší pnutí, žádné problémy, prsa vypadaly hnes úžasně.....

Číst dál

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.