Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

18. 6. 2018 · Aktualizováno: 3. 10. 2023

Augmentace - B-Lite MUDr. Jiří Ferra

Stojí to za to

O lékaři

2 adresy v Jihomoravský kraj, Praha (kraj)...
Hodnocení:
Augmentace - B-Lite MUDr. Jiří Ferra
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Augmentace - B-Lite MUDr. Jiří Ferra - Perfect Clinic Vřele doporučuji pana doktora Jiřího Ferru z Perfect Clinic. Podstoupila jsem augmentaci implantáty B-Lite a s lékařem i klinikou mám velmi příjemnou zkušenost. Výběr doktora je velmi důležitý, to jsem nepodcenila a vybrala opravdu profíka, dala na svůj instinkt a hned po první konzultaci s panem doktorem Ferrou jsem se ujistila o správném zvolení doktora i kliniky. Pan doktor Ferra je velice milý, sympatický, optimistický, ochotný a jeho přístup i práce je naprosto perfektní. Jsem krátce po operaci a už nyní velice spokojená. Vše se hojí jak má a nejsou žádné komplikace. Velmi překvapivá je i pooperační péče. Pan doktor mi ochotně zodpověděl mé pooperační otázky i když byl zrovna víkend, což je v dnešní době velmi vzácné a za to mu moc děkuji. V den operace jsem byla hodně nervózní, což je přirozené, byl to pro mne důležitý den. Mile mne překvapil přístup celého personálu na klinice a tím se den D pro mne stal, krásným zážitkem. Od paní z recepce, která mi vše vysvětlila po sestřičky které byly milé a ochotné a celý tým při operaci. Cítila jsem se velmi příjemně. Pan doktor Ferra je úžasný člověk, i když jsem byla nervózní a trošku jsem měla obavy z operace, hned jak jsem viděla v předoperační místnosti usmívajícího pana doktora, strach opadl a já věděla, že jsem v dobrých rukách. A dopadlo to ještě líp, než jsem očekávala. Pan doktor je opravdu profík a prvotřídní lékař ve svém oboru. Ze své zkušenosti doporučuji pana doktora Ferru a kliniku Perfect Clinic. Renata K.

6

Komentářů (6)

b-lite vám doproučil pan doktor? Oni jsou lehčí, že? Takže máte větší prsa?
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
O B-Lite jsem četla dříve a zaujalo mne, že jsou lehčí. Na konzultaci jsem šla již s požadavkem o B-Lite a s panem doktorem se domluvili, že to bude dobrá volba, jelikož jsem chtěla velká prsa. A je to opravdu vhodnější, mám anatomické implantáty 480 ml plus své prsa před operací. A odlehčenost jde opravdu poznat. B-Lite jsem si přála, ale čekala jsem hlavně na vyjádření pana doktora Ferry , zda v mém případě zrovna tyhle implantáty i velikost budou možné k mému tělu. Jsem moc spokojená a jinou volbu bych nezvolila.
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Tris, vložila byste prosím fotky? :-)
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Ahoj, prsa mas krasny! Implantát mas pod svalem nebo pod zlazou? Ty B-lite chci taky, mela bych mit kulaté, 450 ml pod zlazou, svá prsa mam vetsi a uz povolené.. pry by ale jen implantát mel stacit. Jen si rikam, ze ty B-lite jsou tu jen krátkou dobu :(( nemas i prosim fotku prsou pred operaci? Dekuji M
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Ahoj nezlob se, že odepisuji až nyni. Děkuji za pochvalu. Jsem s prsy moc spokojena, implantaty mám pod žlazou pod sval v mém připadě nebylo nutne pod sval, bylo potřeba jen zvětšit, prsa jsem měla povolené po dítěti. To co řešiš ty s B-lite take mne to napadlo, že je to novinka, ale neměnila bych jsem spokojena opravdu jsou odlehčenejsi a u většich implantatu je to znát. Neřešila jsem zatim žadny problem s prsy vše se hojilo jak mělo, dodržovala jsem opravdu pooperačni klid a nosila podpsenku jak měla. Dokonce i delši dobu ☺ a uspěch se dostavil. Fotečku mam, jen ji nemůžu dohledat, kdyby jsi chtěla pisni email a jak ji najdu pošlu Ti ji. Přeji Ti ať dopadne operace podle tvych představ a ať jsi spokojena. Dej vědet ☺
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Fotečka prsou 5. týden po operaci
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.