Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

1. 6. 2018 · Aktualizováno: 6. 10. 2023

QuickLift

Stojí to za to
2 adresy v Jihomoravský kraj

Hodnocení od aka707584:

QuickLift

Chtěla bych touto cestou poděkovat MUDr. Tomáši Ventrubovi za skvěle provedený zákrok, příjemné chování a přístup a ochota. Můj dík patří rovněž sestřičce Karolíně Husákové, která byla rovněž ve všech ohledech skvělá. S výsledkem jsem velice spokojená a tuto kliniku všem vřele doporučuji. Hana M.

2

Komentáře (2)

A´tko, jak jste zvládala rekonvalescenci? A kdy jste mohla mezi lidi?
Odpovědět
Rekonvalescenci jsem zvládla velice dobře. Třetí den po zákroku se objevil větší otok, který následující dny opadával. Mezi lidi jsem mohla jít tak 5 -6 den. Měla jsem pod ušima na spodní čelisti menší modřiny, které se dají snadno zatřít. určitě doporučuji.
Odpovědět

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama
Krásný obličej po Faceliftu

Jsem nesmírně spokojena jak s výsledkem zákroku, ale hlavně s přístupem MUDr. Horynu. Byl velmi příjemný a milý, už po první konzultaci jsem věděla, že jsem se rozhodla správně. I když jsem se zákroku obávala, všechno dobře dopadlo i díky přístupu...

Číst dál
Moje vylepšení je velmi lákalo!!!

Proč doporučit svého lékaře? Protože jsem u pana Doc.MUDr.měla už několik zákroků a byla jsem vždy velmi spokojena proto taky všem co uvažujete o nějakém vylepšení přeji šťastnou ruku při výběru plastického chirurga tak jak jsem měla já.-První...

Číst dál

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.