Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

5. 10. 2018 · Aktualizováno: 22. 9. 2023

Recenze reoperace prsou

Stojí to za to

Hodnocení od Arual:

Recenze reoperace prsou

Byla jsem u paní doktorky na reoperaci po nepovedené augmentaci u jiné lékařky. Paní doktorka mi udělala pouze modelaci a přesně taková prsa jaká jsem si přála. Můžu jen doporučit. Maximální péče, ochota a vstřítnost, Sestřičky jsou andělé. Už bych nikam jinam nešla.

Komentář (1)

Arual po jaké době jste byla na výměně implantátů prosím a z jakého důvodu?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama

Podobné příběhy

Modelácia a korekcia prsníkov u MUDr Trupara
Dobrý deň, chcela by som sa podakovať pánovi MUDR . Truparovi za skvelú modeláciu a korekciu prsníkov a za jeho ľudsky prístup . Je to odborník .Konzultácia na vynikajúcej úrovni, veľká spokojnosť. Vrelo odporúčam . Monika
Výborná péče, žádné následky

Na Bulovce jsem podstoupila operaci prsou - odstranění uzlin spolu s modelací. Výborná péče, žádné následky po operaci. Personál výborný, milý a vstřícný. Jsem po operaci krční páteře a mám se svými velkými prsy problémy. Je to hrozná zátěž....

Číst dál

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.