Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

1 komentář

Recenze MUDr. Havránek Primed Clinic

Pacient: ivan6162921

Ostrava

Provedl/a: PRIMED Clinic v: Havířov
PRIMED Clinic

Přibližná cena: 36.000 Kč

Uvedl/a: ivan6162921. Může se lišit podle pacienta a složitosti. Průměrná cena zákroku: Modelace prsou je od 40.000 Kč.

Zákrok: stojí to za to

Informuje: ivan6162921. 98% pacientů uvedlo, že to stojí za to.

Hodnocení od: ivan6162921 o: PRIMED Clinic

5.0

Recenze MUDr. Havránek Primed Clinic

19. 9. 2018 · Aktualizováno: 2. 10. 2023

Mé poděkování patří MUDr. Petru Havránkovi za profesionální a laskavý přístup. Operace i hojení bez komplikací a výsledek - krásná prsa a obrovská spokojenost! Primed Clinik mohu doporučit všem.

Komentář (1)

Dobrý den, jak dlouho jste měla prosím otoky po modelaci prsou? Vložila byste fotku? :-)

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama

Podobné příběhy

Operace uší u pana doktora Velikého

dobrý den všem, chtěl bych sdělit můj názor, na pana doktora Velikého, a jeho kvalitně odvedenou práci. U pana doktora Velikého jsem byl na operaci uší, poprvé, když jsem přišel na konzultaci, tak už jsem věděl že to bude mít nějakou úroven,...

Číst dál
Dvě skvělé zkušenosti

Na Brandeis Clinic jsem na zákroku u MUDr.Juraje Payera byla již podruhé. Po faceliftu to nyní byla liposukce stehen. I při tomto zákroku jsem byla maximálně spokojena. Pan doktor Payer je skvělý operatér i člověk, detailně mi vše před zákrokem...

Číst dál

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.