Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

27. 3. 2019 · Aktualizováno: 3. 10. 2023

Lip lift v lokální anestezii

Stojí to za to
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Ráda bych přidala kladné hodnocení práce pana doktora Tareka Rasheda. Nedávno jsem podstoupila u pana doktora operaci zvětšení horního rtu v lokální anestezii. Průběh operace i hojení bylo zcela bez problému. S výsledkem jsem maximálně spokojená, ret je decentně zvětšený a vypadá velmi přirozeně a celý obličej získal mladistvejší výraz. Pana doktora mohu jen doporučit, myslím si, že je velmi profesionální a pečlivý s citem pro estetiku a neobyčejně milým a přátelským přístupem.

9

Komentářů (9)

dobry den, mohli by ste blizsie opisat, ako zakrok prebiehal? výsledok je velmi pekny a prirodzeny. vdaka, i.
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Dobrý den, dekuji, opravdu jsem s výsledkem velmi spokojena. Operace byla v lokální anestezii, takže si pan doktor nejdříve na rty a pod nos promeřil a předkreslil kudy povede řez a u zrcadla mi ukázal jak asi bude přibližně vypadat výsledek. Pak na sále kůži vydesinfikovali a pan doktor mi dal do oblasti pod nosem několik injekcí na umrtvení. Celý zákrok trval asi 40 minut a ze sálu jsem odcházela s náplastí pod nosem. Po zákroku si vás pan doktor bude zvát na převazy, je velmi pečlivý a klade důraz na pooperační péči, aby se rána hezky zhojila a nezůstala jizva. Ránu pan doktor zašil podkožnim vstrebatelným stehem, takže se stehy nevytahovaly. Já jsem teď asi 6 týdnů po operaci a jizva pod nosem už je jen minimálně patrná a dá se snadno zakrýt make upem.
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
mozem sa spytat, rez mate vedeny ako na fotografii? dakujem
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Ano, přesně tak. Možná jen trochu více nahoru na obouch stranách podél nosních křídel. Pan doktor říkal, že má vlastní vylepšenou metodu, pomocí které dokáže zredukovat i nosoretní rýhy, pokud je třeba zejména u starších pacientek. Mi je 42 a určitě pozoruji po operaci i mírné vyhlazení nosoretní rýhy.
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
vdaka
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
ahoj..chtěla bych na tento zákrok taky. Prosím moc o jakékoliv informace. Hlavně jak brzo mohu mezi lidi do práce, jestli nejsou opary, modřiny, velké otoky.Předpokládám že horní ret se malinko povytáhne- rovnoměrně. Potřebuji odhalit více zuby, jsou mi vidět asi ze 2/3. Vsichni mi radi spise vyplne, ale ty odhalení zubů moc neřeší.Dr.Rashed bude asi nejzkušenější. O nikom jiném teď nevím. Moc děkuji.
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Dobrý den, také jsem tento zákrok podstoupila u pana doktora a nedoporučuji. Rty se nevytáhnou rovnoměrně, jen ve střední části. Navíc tvar, který vyřezává on není vůbec nenápadný a zaoblený jako jsem viděla na fotkách jiných chirurgů a tím pádem je jizva více vidět. Doporučuji vybrat jiného operatéra, poznáte to již při konzultaci. Já jsem se nechala zmást těmito recenzemi a lituji, že jsem nešla k jinému.
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Dobrý den Ajina,
jak jste se nakonec rozhodla? Už jste po?
Podle informací, které jsem našla zde na portálu, klientky jsou ihned po zákroku schopny výkonu každodenních činností, otok zůstává po dobu tří dnů, ale posléze ustupuje a po 10 dnech od výkonu většinou zcela zmizí. Stehy se vytahují mezi 6-7. dnem po zákroku a potom je již možné na pleť opět nanášet make-up. Celková doba rekonvalescence je zhruba 2-3 týdny.

Co se týká kliniky nebo samotného doktora tak bych investovala do více konzultací. Poptala se žen, které již zákrok podstoupily a pak se rozhodla. Přece jen je to zásah do obličeje, který všichni vidí.
Držím palce a určitě napište
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Dobrý den, to je mi líto. Neposlala byste fotky před/po ?? Držte se
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama
Zvětšení rtů u mé dvorní lékařky

U paní doktorky jsem byla 2x na zvětšení rtů. Naprosto úžasný výsledek! Paní doktorka se člověku opravdu věnuje, doporučí co a jak, vše udělá naprosto přirozeně, takže žádné kachní rty, tvrdé výplně apod.! Navíc úžasní prostředí. Jinou kliniku...

Číst dál

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.