Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

2. 1. 2019 · Aktualizováno: 6. 10. 2023

Špatná zkušenost s operací uší

Nestojí to za to

O lékaři

Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Požadovala jsem předoperační konzultaci. Pan dokktor si odskočil ze sálu v plášti aby mi řekl 3 věty a já jsem zaplatila a mohla jsem jít. Na operaci jsem přišla s časovým předstihem, avšak na řadu jsem se dostala až asi o hodinu později. Nejprve mne ubytovali a já jsem se převlékla do operačního oblečení. Pokoj byl velice útulný a sestřička milá. To je vše, co bylo na klinice pozitivní. Vzhledem k tomu, že se mu zákrok opravdu nepovedl (jedno ucho jsem měla stále odstálé!), vynutila jsem si u něj reoperaci a přesto budu muset vyhledat lepšího plastika na opravu. Přesto, že mi přišíval uši zezadu, mám zepředu na uchu jizvu. Dle něj měla zmizet, ale nestalo se tak. Od důvěryhodného zdroje mám informaci, že měl již 2 úmrtí na sále a odebranou licenci, kterou mu záhadně vrátili. Domnívám se, že pan doktor převezme peníze, zákrok ,,nějak'' provede a o více se nestará. Předoperační ani pooperační péče není. Klinika se zaměřuje převážně na cizince, co jsem tak pochopila - víc platí (nechávají se operovat o víkendech, za které jsou příplatky) a pravděpodobnost, že pojedou takovou dálku reklamovat výsledek, je mizivá. Važte si svého zdraví a navštivte raději odborníky.

0

Komentářů (0)

Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama
Trápení z odstátých uší

Odstáté uši už mě trápily dlouhou dobu. Začala jsem to řešit až v letech dospívání. Všichni okolo nosili různé účesy a culíky a já svoji nedokonalost stále skrývala pod rozpuštěnými vlasy. Hodně mě to trápilo a tak jsem se jednoho dne s rodiči...

Číst dál

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.