Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

1 / 2
  • Smazat obrázek
23. 1. 2019 · Aktualizováno: 26. 9. 2023

Zvětšení prsou implantát 295 ml mudr. Kurial

Stojí to za to
Průměrná cena: 78.000 Kč
3 adresy v Jihočeský kraj

Hodnocení od janapl774086:

Zvětšení prsou implantát 295 ml mudr. Kurial
  1. října 2018 jsem u MUDr. Kuriala podstoupila augmentaci prsou implantátem Mentor, 295ml, vysoký profil, pod sval. Vše proběhlo bez komplikací, perfektní přístup a obrovská spokojenost s výsledkem. Již při konzultaci se mi augmentaci pokoušel rozmluvit s tím, že mám hezká malá prsa. Tím chci říct, že je to obrovský profesionál, kterému nejde o to, aby na vás vydělal. V den operace jsem se panu doktorovi svěřila se svými obavami z výsledku, pečlivě mi naslouchal a snažil se, abych byla s výsledkem spokojená. Na poslední chvíli jsme tedy ještě změnili profil implantátu. Musím říct, že výsledek naprosto předčil moje očekávání! Jizvy jsou po 3 měsících téměř zahojené. Ještě jednou za vše moc děkuji. :-)
5

Komentářů (5)

Dobrý den, skvělý výsledek, pan doktor je určitě profesionál na pravém místě. Také jsem u něj podstoupila augmentaci prsou, akorát v areálu Nemocnice v ČB a jsem nyní 14 dní po operaci. Mohu se jen zeptat, čím jste hojila jizvy Vy? Zda máte s něčím dobrou zkušenost? Mě pouze sdělili, že nyní mám týden jizvy pouze mazat a až se zhojí a odpadnou stroupky, tak poté vylepovat náplastmi. Jen by mě zajímal názor někoho, kdo má již jizvy zhojené a může něco na hojení doporučit. Děkuji za odpověď.
Odpovědět
Dobrý den, taky mam naplánovanou operaci v nemocnici ČB, na Hluboké už nebyl termín který by mi vyhovoval. Můžete mi prosím říci, jak jste tam byla spokojena, vše ok? Predem dekuji?
Odpovědět
Dobrý den, musím říct, že o nás bylo postaráno v nemocnici opravdu na 1*, super. Asi, jak je to i placené, tak ta péče je mnohem lepší než u obyč pacientů. Držím vám palečky, ať jste spokojena. Já mám již rok po operaci a jsem nadšená.
Odpovědět
Moc vám děkuji za odpověď, jsem strašpyel, tak mám radost z každé kladné odezvy...
Odpovědět
Dobrý den můžu se zeptat jak probíhala propagační konzultace<br />
Děkuji moc.
Odpovědět

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.