Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

10. 4. 2023 · Aktualizováno: 7. 10. 2023

Otoplastika- Miroslav Dolejš

Stojí to za to
Průměrná cena: 18.500 Kč

O lékaři

3 adresy v Plzeňský kraj
Hodnocení:
Pro zákrok jsem se rozhodla z důvodu odstatych usi se kterymi jsem se narodila a zdedila jsem je po tatovi,pred zákrokem jsem byla ve stresu jelikoz jsem se bála bolesti ,ale není vůbec čeho se bát! Vše proběhlo úplně bez problému a v pořádku, zpět domu jsem jela cca po 2 hodinách a cítila jsem se v pořádku. Usi boleli druhy den ale postupně se hojili usi krasne, určitě doporučuji!!
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

21.3.2023 jsem podstoupila operaci usi u pana doktora v Plzni na Slovanech,s operaci jsem moc spokojena!! Usi vypadaji krasne. Určitě doporučuji vsem holcinam,nebo zenam které nad operaci přemýšlejí. Operace byla bezbolestna,usi mi pan doktor umrtvil a operace proběhla v lokální anestezii,tudíž jsem byla u zákroku normálně vzhůru. Vše se dá normálně vydržet,hojení bylo tez v pořádku,dvě noci cca bolest ale usi se hojili. Po sundani jsem byla moc šťastná.

0

Komentářů (0)

Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama
Špatná zkušenost s operací uší

Požadovala jsem předoperační konzultaci. Pan dokktor si odskočil ze sálu v plášti aby mi řekl 3 věty a já jsem zaplatila a mohla jsem jít. Na operaci jsem přišla s časovým předstihem, avšak na řadu jsem se dostala až asi o hodinu později. Nejprve...

Číst dál
Ošetření ukousnutého boltce

Ráda bych touto cestou pochválila pana doktora L. Mrňu a sestřičku L.Čermákovou. Velice mile mě překvapili lidským přístupem a kvalitním ošetřením. Pan doktor mi sešíval ucho po kousnutí psem. Tuto práci odvedl dokonale. Proto mu chci touto...

Číst dál

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.