Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

12. 6. 2019 · Aktualizováno: 6. 10. 2023

Zvětšení menších prsou po těhotenství a kojení

Stojí to za to
Průměrná cena: 93.000 Kč

O lékaři

4 adresy v Praha (kraj), Zlínský kraj...
Hodnocení:
Zvětšení menších prsou po těhotenství a kojení
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

O zvětšení prsou jsem začla uvažovat po druhém porodu a dohromady po dvou letech kojení. Těhotenství a kojení moje prsa změnila a nebyla jsem spokojená. Na konzultaci v Perfect Clinic jsem se objednala na základě velmi kladných recenzí z mého okolí. Objednána jsem byla k Mudr. Chorvátovi. Konzultace byla velmi příjemná, pan doktor mi vše podrobně vysvětlil a zodpověděl všechny mé dotazy. Rozhodli jsme se pro implantáty značky Mentor, anatomický tvar. Velikostí implantátů jsme řešili i asymetrii prsou. Následný zákrok trval ca. 70 minut, vše proběhlo v pořádku a bez komplikací. Byl proveden do hodiny od nástupu na kliniku, bez zbytečného čekání a protahování. Personál byl velmi milý a profesionální, vše probíhalo, jak bylo naplánováno. Před zákrokem jsme ještě jednou vše s Mudr. Chorvátem konzultovali a odsouhlasili, nebyl tedy důvod k jakýmkoliv obavám. Po probuzení se o mě ihned staral personál kliniky.. Nebylo nic, s čím by nepomohli.. Po operaci mě pár dnů bolely záda, ale i to mi pan doktor avizoval, na bolest mi stačil ibalgin. Pan doktor mě před propuštěním prohlédl a dal mi na sebe kontakt. Velice mile mě překvapilo, že na všechny mé dotazy a obavy v průběhu léčby reagoval osobně a okamžitě i v době dovolené. Jeho přístup je lidský a velmi profesionální. Na kontrolu jsme šla po 2, 6 a 8 týdnech. 8 týdnů jsem nosila nonstop stahovací podprsenku a první dva týdny nonstop i stahovací pás. Velice ráda sportuji a po 4 týdnech jsem mohla poprvé vyběhnout. Dnes jsem 9 týdnů po operaci a vše je v pořádku a naprosto bez bolestí. A s výsledkem jsem moc spokojená! Další kontrola je až za šest měsíců. Jsem moc ráda, že jsem se k zákroku odhodlala a že pan doktor Chorvát ale i personál kliniky Perfect Clinic mě svým přístupem v zákroku ujistili a dodali mi odvahy. Přiložené foto jsou před zákrokem, se žlutým pozadím dva týdny po zákroku a s modrým pozadím 8 týdnů po zákroku.

1

Komentář (1)

Můžu se zeptat, jak jste dospěli k výběru velikosti, značky i výběru anatomických implantátů Mentor? Jaké byly vaše představy o výsledku, podle čeho doktor vybíral. Fotky se zobrazují hrozně malinké, takže tam tu původní asymetrii nevidím, jak velké implantáty máte?<br />
<br />
Myslím, že přístup pana doktora i kliniky je opravdu ukázkový. Na klinice jste zůstala jednu noc?
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.