Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

7. 2. 2019 · Aktualizováno: 10. 10. 2023

Odstranění vrásek u doktora Šormy

Stojí to za to

O lékaři

MUDr. Martin Šorma
Pardubice
Hodnocení:
Odstranění vrásek u doktora Šormy
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Podstoupila jsem u pane doktora Šormy několik drobných estetických zákroků v obličejové části. Jednalo se o odstranění vrásek. Při každém zákroku byl přístup Lékaře i personálu naprosto profesionální, příjemné jednání i prostředí. Byla jsem velmi spokojená a i nadále mám v úmyslu služby estetické chirurgie pana doktora Šormy využívat. Edita M.

0

Komentářů (0)

Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama
Botox v oblasti obočí a čela

nechala jsem si aplikovat botox v oblasti oboci a cela v ordinaci MUDr. Spanarove. S vysledkem jsem byla naprosto spokojena. absolutne nejlepsi pristup teto ordinace ke klientum, pri terminu objednani na upresneny cas-opravdu jste v tomto smluvenem...

Číst dál
Zákrok byl předražený

Dobry den, jsem zklamana zakrok byl predrazeny, byla jsem tam poprve a naposled. Botox čela 11x v pich za 4800Kc predrazeno botox byl dlouho otevreny udelali jse mi kulicky ty se vstrebali sla jsem na jinou kliniku a tam mi rekli ze kdyz je...

Číst dál
Botox, výplně, mezonitě
Jezdím zde pravidelně každý rok a nemohu si to tu vynachválit. Paní doktorka je vstřícná, milá, každou mou otázku vždy ráda vysvětlí. Zbytek personálu je usměvavý, ochotný a milý. Vždy odcházím spokojená s výsledkem. Mám to tu velmi ráda.

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.