Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

4. 4. 2019 · Aktualizováno: 3. 10. 2023

Augmentace malých asymetrických prsou

Stojí to za to
Průměrná cena: 78.000 Kč

O lékaři

Hodnocení:
Augmentace malých asymetrických prsou
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

K vyléčení svých velkých malých komplexů jsem se rozhodla pro augmentaci prsou, a pro Body kliniku a konkrétně pro pana doktora Menšíka jsem se rozhodla jen na základě skvělých recenzí na internetu a nyní tyto recenze velice ráda potvrdím a rozšířím :). Již při konzultaci jsem byla přesvědčená, že jsem zvolila správně a návštěvu jiné kliniky ani jiného lékaře jsem pro své další rozhodování nepotřebovala. První konzultaci jsme protáhli téměř na 1,5 hod., pan doktor se mnou trpělivě probral všechny mé dotazy a možnosti a díky vkládání zkušebních implantátů do podprsenky jsem měla lepší představu, jaký bude výsledný efekt. Pana doktora jsem před operací navštívila ještě jednou a nakonec k operaci prsou následný den přidala ještě operaci dolních víček. S výsledky obou operací jsem maximálně spokojená a taktéž s přístupem pana doktora a celého týmu a personálu na klinice. Všem moc děkuji a vřele doporučuji!

4

Komentáře (4)

To je opravdu perfektní práce, skvěle vyřešená asymetrie. Máte anatomické implantáty Mentor - nové prsa mají tak přirozený tvar, že bych řekla, že určitě ano? <br />
<br />
Jakou velikost implantátů jste zvolili?
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Dobrý den, ano, mám anatomické implantáty Mentor, 295 ml :)
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Klobouk dolů před přístupem a odvedené práci pana doktora. Vždy se nepoštěstí mít krásná prsa od přírody ale vy po zákroku jste v cílové pásce krásy. Přeji vám osobní vnitřní radost pro každý den...o ní jde části žen hlavně.
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Krásně napsáno, děkuji moc!?
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama
Zvětšení prsou - Augmentace

Augmentace prsu-U pana doktora MUDr.Justana,pred 2mesici operace prsu,zvetseni,vyborne zkusenosti i přístup pana doktora,doporučuji všem.Pobyt na klinice bezchybný i personál velmi vlídný.Sice bolestivé asi 3týdny ale výsledek stál za to.Kdybych...

Číst dál

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.