Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

24. 4. 2019 · Aktualizováno: 10. 10. 2023

Operace žil klasickou metodou - recenze

Stojí to za to

O lékaři

Hodnocení:
Operace žil klasickou metodou - recenze
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

20.února 2019 jsem prodělal operaci křečových žil klasickou metodou prováděnou Dr. Pirklem .Po 6. týdnech rekonvalescence hodnotím komplexní zákrok takto : Přístup pana Dr.Pirkla k pacientovi byl ve všech fázích perfektní. Je to vynikající operatér na špičkové úrovni. Vše pacientovi vysvětlí co a jak bude probíhat a to v přívětivé atmosféře. Zákrok mi 100% pomohl a hojení proběhlo velmi rychle a bez problémů. Na závěr jsem cítil ,že Dr. Prikl je vynikající, člověk ,který rozdává lidem klid a pohodu , nehledě na jeho špičkové profesionální operatérské schopnosti. Doporučuji všem pacientům . Ještě jednou děkuji Dr. Pirklovi a jeho kolektivu.

0

Komentářů (0)

Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama
Operace křečových žil
Manžel má problém s křečovými žilami již delší dobu. Rozhodli jsme se, že tento problém budeme řešit. Vzhledem k tomu, že se chystá do nového zaměstnání, je v jeho zájmu, aby jeho rekonvalescence byla co nejkratší .

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.