Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

30. 3. 2020 · Aktualizováno: 9. 10. 2023

Výměna prasklého implantátu po 15ti letech za nový Mentor

Stojí to za to

O lékaři

2 adresy v Jihomoravský kraj, Praha (kraj)...
Hodnocení:
Výměna prasklého implantátu po 15ti letech
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Po 15letech mi praskl pravý prsní implantát ( měla jsem eurosilicone 240ml Anatomický). Má kamarádka v té době podstoupila na Perfect Clinic Modelaci prsou a nemohla si kliniku vynachválit. Měla jsem vybráno :) a vyhráno :) První konzulace proběhla v naprostém pořádku. Byl mi přidělen MUDr.Chorvát :) Nemohu slovy vyjádřit mé díky panu doktorovi. Pan doktor má velice milé,vstřícné chování a je velmi precizní, trpělivý a klidný. Pokud váhate, doporučuji pana doktora Chorváta, určitě nebudete litovat :) Mám teď Mentor anatomický 390 A jsem naprosto spokojená

2

Komentáře (2)

Děkuju za cennou zkušenost, kterou jsi se rozhodla sdílet! Můžu se zeptat co se stalo, že praskl implantát ? A jak dlouho jsi nyní po operaci ? Ohledně značky ses myslím nemohla rozhodnout lépe. Anatomické implantáty Mentor obsahují totiž kohezivní MemoryGel, který je navržen tak, aby implantátům zajistil optimální tvar pro dokonalý dojem přirozených prsou, a hlavně zvyšuje bezpečnost implantátů, protože neunikne ani při narušení celistvosti povrchu implantátu. Takže opravdu tohle byla dobrá volba, i vzhledem k tomu, co se ti přihodilo. Nedala by jsi sem aspoň jednu fotku, abychom se mohly pokochat výsledkem ?
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Ahojda, jakou jsi si vybrala velikost? Hodně zde čtu, že při výměně většina žen sáhne po implantátech o trochu větších, je to i Tvůj případ? 😉
Hezký den
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama
Jak vybrat lékaře pro zvětšení prsou
je těžké vybrat si lékaře, snažím se vybrat několik lékařů dle jejich minulé práce a zkušeností klientek a s nimi si domluvit konzultaci. Pak již rozhodne osobní sympatie, komu svěřím svůj dlouholetý sen.

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.