Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

0 komentářů

43 let, Blefaroplastika, recenze

Pacient: milu6196005

Provedl/a: MUDr. Roman Kufa v: Praha
MUDr. Roman Kufa

Zákrok: stojí to za to

Informuje: milu6196005. 97% pacientů uvedlo, že to stojí za to.

Hodnocení od: milu6196005 o: MUDr. Roman Kufa

5.0

43 let, Blefaroplastika, recenze

24. 6. 2020 · Aktualizováno: 9. 10. 2023

Perfektne odvedeny vykon. Zadne pooperacni komplikace, vice nez jasne informace k rekonvalenscenci. Jizva po operaci neni - resp. musela bych ji vylozene chtit najit. Vicka 100% citlivost. Mudr. Kufa je za me jeden z nejlepsich operateru, a provadi esteticke vykony na vysoke urovni. Rovnez velice kladne hodnotim pristup pana doktora k pacientovi. Navrhuje reseni pro esteticky zakrok , na kterem se s pacientem dohodne. Informace podane v ramci konzultace odpovidaji vysledku po zakroku. Mohu jen doporucit

Komentářů (0)

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama

Podobné příběhy

Reoperace po 17 letech

Dobrý den, zákrok jsem podstoupila v květnu, po 17-ti letech od první augmentace prsou. Na původní operaci jsem byla v jiném zdravotnickém zařízení - Sanus,Hradec Králové. Pana doktora Remeše, který mě nyní operoval, jsem si zvolila na základě...

Číst dál
Úžasný výsledek operace obličeje
Velmi děkuji panu primáři Paciorkovi a celému personálu za úžasný výsledek operace obličeje. Jsem spokojená a všem kdo hledají dobrého plastického chirurga a nejsou ještě rozhodnuti vřele doporučuji.
Kompletní rhinoplastika primář Molitor
Pan primář Molitor měl skvělý přístup. Byla jsem na konzultaci ujištěna, že vše dopadne v pořádku a dle mých představ a teď s odstupem času tomu tak je. Jsem ráda, že jsem zvolila tuto kliniku.

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.