Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

14. 7. 2020 · Aktualizováno: 10. 10. 2023

Plný, přirozený a zdravě vypadající dekolt

Stojí to za to

O lékaři

Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

O zvětšení prsou jsem přemýšlela samozřejmě dost dlouho, abych si byla jista, že chci takový zákrok opravdu podstoupit. K panu dr. Payerovi jsem šla na doporučení. Už při rychlé domluvě a konzultaci s panem doktorem jsem věděla, že nemá smysl hledat konkurenci. Po 3D skenech od Motivy se sl. Hubálkovou jsem se tím jen utvrdila a veděla jsem, že i výběr této značky implantátů bude super. Kdykoliv jsem po operaci potřebovala poradit, odpovědět zda můžu něco dělat a nezpůsobí mi to problémy, vždy mi bylo vše z obou stran mile a ochotně vysvětleno. Výsledek této spolupráce je super - plný, přirozený a zdravě vypadající dekolt ❤️

2

Komentáře (2)

Ahoj Simo, jak prosím probíhají 3D skany? Mezi jakými velikostmi jsi se rozhodovala a kolik nakonec vyhrálo? Díky za info ;)
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Ahoj Marti, 3D skeny nejsou nijak náročné, vyloženě si vás jen vyfotí nahou od pasu nahoru, ze všech stran a dle změřených parametrů zjistí, jakou velikost, tvar je možné do hrudníku dát. nejsme odborník, vysvětluji to jako "lajk". Vznikl z toho 3D snímek, který vidíte na obrazovce s 3D brýlemi. A opravdu, tak ja to vidíte na snímku, tak to opravdu je i ve skutečnosti :D V řešení po 3D skenu byly 3 velikosti s tím, že ta největší už je na hraně a uvidíme co na to řekne pan doktor. Nakonec vyhrála druhá největší velikost, s tím, že na sále měl v záloze pan doktor ještě o něco menší, kdyby se mi do hrudníku nevešel ani tento, protože jsem opravdu drobná a mám malý obvod hrudníku.
Velikost je zbytečné řešit, každá jsme jiná, každá potřebujeme jiný typ a tvar.

SHRNUTÍ!! Pokud si nejste jistá, velikostí apod, určitě 3D sken využijte, pokud máte možnost.
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama
augmentace prsou (dr. doležal)

U pana doktora Doležala jsem byla na augmentaci prsou v prosinci 2011 a jsem velice spokojená s přístupem a pochopitelně s výsledkem. Jsem měsíc po operaci, prsa jsem měla bez otoků a žádné velké bolesti jsem neměla. Nemohla jsem tomu věřit....

Číst dál

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.