Vyboulený pupek

Romy
8. 11. 2008 · Poslední odpověď: 3. 3. 2012

Je mi 34 let,mám 3 děti.Další mít už nebudu.Od dětství mám problém s pupíkem.Je velký a vypoulený ven.Trápí mě to,chtěla bych mít pupík jako ostatní a neschovávat ho v plavkách,.... Dá se to napravit?Kolik by to asi stálo a co to obnáší?Děkuji

Reklama

odpovědi (3)

Všechny odpovědi na tento dotaz pocházejí od kvalifikovaných lékařů

Otázka je co v pupíku je , nebo co je kolem. To se musí vidět. Bude-li to kýla pak Vám jí mají spravit plastici, nebo chirurgové na pojišťovnu. Bude-li to vytahaná kůže po dětech pak je vhodné provést plastiku stěny břišní. Prosté obřezávání kůže pupíku se nehojí hezky a vždy je to patrné. Může to být i kombinovaný problém výše uvedených nálezů. Vyberte si hlavně erudovaného plastického chirurga. To je důležitější než cena. Zdraví Dr. Tomášek

Praha
Plastický chirurg

Vážená paní, určitě se dá tvar pupíku napravit. Jde jen o to, jakým zákrokem. Ono se totiž někdy pod zdeformovaným pupíkem skrývá překvapení - kýla. Proto by Vás měl nejprve vyšetřit plastický chirurg nebo chirurg a teprve pak je možno stanovit typ operace. Může jít jen o jednoduchou korekci v lokální anestezii, ambulantně, cena kolem 2000 Kč, může však jít i o operaci v celkové narkoze s jednodenní hospitalizací kvůli plastice kýly. Pak by se cena na naší klinice Medicom VIP pohybovala kolem 20 000 Kč /vše zahrnuto/.
Srdečně Vás zdravím,
prim. MUDr. Vlastimil Víšek, CSc., plastický chirurg.

3 adresy v Jihomoravský kraj, Praha (kraj), Ústecký kraj...
Estetická chirurgie, Estetická medicína

Dobrý den. Přičin, proč je pupek vypouklý může být více. Třeba i pupeční kýla. Potom by byl zákrok hrazený pojišťovnou. JInak korekce stojí v lok. an. 3 500 Kč. Nashledanou, dr. Remeš

Chrudim
Plastický chirurg
Reklama

Najít další otázky

Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.

Poradit pacientovi
Zeptejte se lékaře