Dobrý den, již několik let mě trápí permanentně zarudlý nos. Již od mládí jsem trpěl akné a vždy jsem akné mačkal, čímž jsem pokaždé nos zanítil a on zrudl. Nyní se mi na nose akné již netvoří, ale zarudlý pigment mu již zůstal. V oblasti je zvýšená produkce mazu, takže si pleť pravidelně čistím. Zarudnutí se zhoršuje při vystavení chladu třeba v zimě, kdy se nos i lehce nafoukne, oteče. Nejsou příliš viditelné žádné žilky a již dvakrát jsem podstoupil IPL na jedné klinice, ale s téměř žádnou výraznější změnou. Nevím, jestli se může jednat o rozaceu či ne, u praktického lékaře jsem zatím nebyl. Předem mockrát děkuji za odpověď.
Všechny odpovědi na tento dotaz pocházejí od kvalifikovaných lékařů
Doporučujeme poslat fotografii problematického místa na náš email. Rádi poradíme
Dobrý den,
pokud byste chtěl pomoci, napište prosím dotaz a dobrou fotografii problematického místa na náš email.
Rádi pomůžeme.
S pozdravem Dermamedest team
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.
Nejoblíbenější zákroky
Zvětšení prsou
Liposukce
Operace horních víček
Operace očních víček
Odstranění kožních výrůstků