Modelace prsou s augmentací (pomocí prsních implantátů) Video otázka - doporučujeme
Augumentace velkých prsou MartinaZavadilova · 20. 4. 2021

Zdravím, chtěla bych se zeptat, zda je možné podstoupit zvětšení a modelaci přírodních, velkých prsou? Mám velikost cca číslo 5,celý život jsem plnoštíhlá. Ovšem, zhubnutím, následným pribranim, věkem atd.,jsou prsa pokleslá, se striemi. Chtěla bych se zeptat, zda je možné už tak větší poprsí zvětšit, a pozvednout, aby prsa ale vypadala přirozeně,ne taková ta, která vypadají jako obrovské, nafouklé míče. Přikládám fotografie jakou bych měla cca představu vzhledu prsou.. Ráda bych tedy tak našla chirurga, který má zkušenosti se zvětšováním velkých prsou, při zachování jejich přirozeného vzhledu. Děkuji za odpověď.

Dobrý den, rozhodující je osobní konzultace a vyšetření, na základě kterého doporučíme pro Vás nejvhodnější řešení. S pozdravem MUDr. Lubor Mrňa Klinika YES VISAGE

1 odpověď číst dál

Dobrý den, Jsem 2,5 roky po augumentaci, Politech,315ml. Všechno proběhlo v pořádku, žádné komplikaci nebo problemy. Až teď poslední dobou jsem si všimla že pravý implantát je o 2 cm níže, a to jsem občas cítila nějaké pichani pod ním. Mám jít co nejdřív k doktorovi? Ještě přemýšlím jestli to není tím že jsem po Covid a začala jsem znovu cvičit. Třeba cvičím něco blbě a nesouměřne. Děkuji předem za radu. Moc se bojím představy reoperaci.

Dobrý den, k poklesu časem může dojít, z mnoha důvodů. Poraďte se s Vaším operatérem. S pozdravem MUDr. Issam Al Awa Klinika YES VISAGE

2 odpovědi číst dál

Dobrý den, jsem 23 dní po modelaci prsou s augmentací. Bohužel se ukázalo, podle mého názoru, že pan doktor pravděpodobně provedl řez u levého prsa na nesprávném místě. Řez nevede po celé své délce v podprsní rýze. Směrem k hrudní kosti se zvedá přes prso. Mám strach, jak toto ovlivní tvar prsa a také to bude samozřejmě vidět, např. v plavkách. Dále se obávám, že prso neklesne tak jak by mělo, protože mu v tom bude jizva bránit. Část implantátu totiž zasahuje do místa pod jizvou. Mohu Vás, prosím, poprosit o názor? Děkuji moc.

Zatím žádné odpovědi

Dobrý den, ráda bych vás požádala o váš názor. Je mi 44 let, měřím 163 a vážím 76kg, když jem byla hubenejsi mívala jsem velikost 70D, nyní jsem na 75H. Započínam s hubnutím o cca 15 kg a ráda bych poté na podzim postoupila zákrok upravy prsou. Proto hledám zatím předběžné informace. Od malička jsem na velká prsa zvyklá a také mám od malička poněkud povislý tvar. Po zhubnutí ztratí prsa na objemu. Je možné provést takový zákrok, aby se prazdnejsi prsa jen vyplnila (klidně poměrně větším implantátem) ale aby se do jich nemuselo řezat? Vím, že se ptám poměrně na složitou věc, kdykoliv vidím nějaké fotky před a po tak jsou to prsa menší případně když jsou větší pak jde čiste o jejich zmenšení. Mně nevadí kdyby prsa zůstala stále trochu povislá, jsem tak zvyklá, ale ráda bych aby byla vyplněná. Děkuji také případně za tipy kdo by v ČR nebo Evropě mohl takový zákrok provést, kdo s ním má případně zkušenosti. Děkuji moc, fotku současného stavu připojuji

Dobrý den, dle fotografie bych se přiklonil k modelaci, kdy objem poprsí zůstane stejný ale upraví se pouze tvar. Samotný operační zákrok se provádí po předchozím komplexním předoperačním vyšetření v celkové anestezii a trvá podle rozsahu a náročnosti asi 2 hodiny. Následná hospitalizace trvá 1 až 2 dny. S pozdravem MUDr. Issam Al Awa Klinika ... číst dál

3 odpovědi číst dál

Dobrý den, váhám nad volbou implantátu. Na konzultaci jsem již byla, ale nejsem si jistá výběrem implantátů. Vážím 57 kg, měřím 165 cm a obvod pod prsy 80. Jaký je váš názor na modelaci s augmentací? Domluvili jsme 240 ml, kapky, pod žlázu, vysoký profil. Není to málo? Nechci moc veliká prsa, chci přirozenost, ale zas ať nejsem zklamaná. Děkuji za odpověď.

Dobrý den, implantáty velikosti 240 ml malé pro vaši postavu určitě nejsou, pokud byste volila implantáty větší, mohly by být vidět a navíc, prsa by byla příliš těžká a brzy by spadla. S pozdravem MUDr. Helena Singerová

2 odpovědi číst dál
Modelace poprsí po vyjmutí implantatu MonikaNovakova1 · 24. 11. 2020

Dobrý den, dnes jsem měsíc po operaci, na jednom poprsí byla kapsule a na druhém prasklý implantát. Podstoupila jsem vyjmutí a modelaci, bohužel prso s kapsulí je proti druhému jiné tvarem a dokonce i o jednu velikost. Je nějaká možnost, že se to vyrovná nebo časem bude potřeba druhé ještě zmenšit. Děkuji

Dobrý den, rádi Vám nabídneme osobní a nezávaznou konzultaci u nás na Klinice YES VISAGE, kde najdeme pro Vás to nejvhodnější možné řešení. S pozdravem MUDr. Issam Al Awa Klinika YES VISAGE

1 odpověď číst dál
Pokles prsa po augmentaci Klarinka · 17. 1. 2021

Dobrý den, jsem 7 týdnů po augmentaci. Vše šlo skvěle i hojení je pořád super. Jen přesně po měsíci mi pokleslo jedno prso. Vůbec nebolí, je měkké a i oproti tomu druhému menší. Pokles je cca 2 cm a na první pohled je to vidět dost. Implantáty byly umístěny pod sval. Čím to může být? Nebo kde je problém? Zaplatila jsem dost peněz za to, abych měla pěkná prsa, ale teď jsem spíše zklamaná. Děkuji

Dobrý den, žádná finanční částka nezaručí nulové riziko komplikací. Tím nechci říct, že u Vás nějaká nastala, jen komentuji to jak říkáte, že jste zaplatila dost peněz. Klasické silikonové implantáty postupně velmi lehce klesají(cca po dobu 3 měsíců), až se konečně usadí do své trvalé polohy. Nemusí to přitom probíhat stejnou rychlosti na obou str ... číst dál

1 odpověď číst dál
ilca934731
Reaugmentace s modelací Ilca934731 · 18. 10. 2020

Dotaz kladu již podruhé a celkem mě děsí, že žádný z odborníků mi neodpoví. Jsem 12 týdnů po reaugmentaci s modelací a v levém prsu v oblasti dolního zevního kvadrantu těsně nad podprsní jizvou mám zatvrdlinu cca 7x3 cm (stále častěji ji cítím v uvedené oblasti bolest). Nejvíce výrazná je v poloze vleže. Dle mého operatéra se jedná o znekrotizovanou tkáň mléčné žlázy a mám tuto oblast masírovat, ale bolest mi to nedovolí. Další kontrolu mám až v polovině listopadu. Ráda bych věděla, zda je tento nález po operaci normální a zda by nebylo vhodné podstoupit UZ vyšetření. Předem děkuji za odpověď.

Zatím žádné odpovědi
tarjaaa
Vysoko posazené bradavky Tarjaaa · 8. 10. 2020

Dobry den, jsem rok a pul po augmentaci, Polytech replicon 350ml pod sval. Prsa jsou krasna, zadne problemy nemam, ale co me trapi, jsou vysoko posazene bradavky. Nemohu si vzit skoro zadnou podprsenku, u vsech mi lezou bradavky ven. Chtela bych vedet, zda-li jsou nejake moznosti, jak tento muj problem "spravit". Dekuji za odpoved.

Dobrý den, souhlasím s kolegy, možností je případná reoperace a výměna implantátu. S pozdravem MUDr. Issam Al Awa Klinika YES VISAGE

3 odpovědi číst dál