Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

1. 1. 2021 · Aktualizováno: 18. 9. 2023

Modelace prsou s augmentací

Stojí to za to
Průměrná cena: 107.500 Kč
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

U pana doktora Velikého jsem podstoupila modelaci prsou s augmentací na začátku prosince. Jsem tři týdny po operaci a uz teď jsem hrozně spokojená. Byla jsem na několika konzultacích u jiných chirurgů a vždy sem odcházela vlastně bez pořádných informací. Ale když sem odcházela z konzultace od pana Velikého, byla jsem jasně rozhodnutá, že na zákrok půjdu k němu. Všechno vysvětlil, ukazal, promeřil. Řekl úplně všechno, řekl toho tolik, ze sem se nemusela ani ptát. Implantáty mám vložené pod sval. Od prvního dne sem byla téměř bez bolestí. Druhý den sem nepotřebovala ani léky na bolest. Konečně mám krásná prsa, kdybych někdy chtěla podstoupit ještě nějaký takový zákrok, tak určitě půjdu k němu. Když nastane nějaká ,,komplikace,, pan doktor si na vás udělá čas. I se sám od sebe zajímá jak vám je a napíše. Za mě nejlepší rozhodnutí jít právě k panu doktorovi.

3

Komentáře (3)

Ahoj Helčo,
píšete, že máte implantáty vložené pod sval, ale nechtěla byste se s námi podělit o víc informací a třeba i fotečku? ;) Máte kulaté nebo anatomicé? A jakou velikost jste si vybrala?
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Jasně. Ted uz sem 6 týdnu po. Mám mentor kulaté pod svalem. Kvůli asymetrii rozdílné velikosti. 325 cc a 400cc . Všechno se krásně hojí:)
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Fotku pošlu. Klidně napiš na mese.ger najdes. Jsem ppd stejným jménem jako tady :)
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.