Otoky tváře po Dysportu

Mar504
12. 4. 2025

Dobrý den, v úterý mi byl aplikován Dysport mezi oči a kolem očí. Už večer jsem cítila trošku pálení očí. Druhý den k večeru jsem cítila horkost ve tvářích, a když se usměji, tak je vidět, že jsou tváře oteklé. Byla jsem na pohotovosti, kde mi dali Zodac. Druhý den jsem kontaktovala paní doktorku, která mi látku píchala. Nikdy se s tímto nesetkala. Bohužel cítím více a více napětí v celém obličeji a horkost. Oči mě též pálí. Přijde mi to jako kdyby se ta látka rozlila po celém obličeji. Nutno říci, že po aplikaci jsem procvičovala mimické svaly. (Smích,mračení) Nyní beru ibalgin a zodac. Dnes je to čtvrtý den a je to stále stejné. Prosim o rady, co mám dělat. Jsem zoufalá. (Ještě doplním, ze v říjnu mi jiná paní doktorka do stejných míst píchala botox a pálily mě oči. Této paní doktorce jsem to říkala.) Velice Vám děkuji za rady. S pozdravem Market

Reklama
Reklama

Najít další otázky

Podobné dotazy

Botulotoxin
1 odpověď, nejnovější odpověď: 16. 4. 2025
Botulotoxin
4 odpovědi, nejnovější odpověď: 13. 11. 2007
Botulotoxin
11 odpovědí, nejnovější odpověď: 11. 3. 2014
Botulotoxin
7 odpovědí, nejnovější odpověď: 15. 11. 2010
Kyselina hyaluronová
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 12. 1. 2021
Botulotoxin
8 odpovědí, nejnovější odpověď: 21. 9. 2016
Zvětšení rtů kyselinou hyaluronovou
3 odpovědi, nejnovější odpověď: 26. 4. 2023
Botulotoxin
4 odpovědi, nejnovější odpověď: 2. 4. 2008
Liposukce
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 29. 8. 2023
Botulotoxin
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 15. 10. 2024

Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.

Poradit pacientovi
Zeptejte se lékaře