Klepnutím na obrázek jej zobrazíte v plném rozsahu

Browlift či jiný zákrok

TerezaaH
16. 2. 2021 · Poslední odpověď: 19. 2. 2021

Dobry den,

Chtěla jsem se zeptat, jestli by byl pro mě vhodný browlift. Od mala mam vnější koutky oci směrem dolu a trápí mě to už velmi dlouho, proto jsem se rozhodla s tím něco udelat, proto jsem se chtěla obrátit na vás s dotazem, co by pro mě bylo nejlepsi, popřípadě zda by byla možná konzultace, dekuji za odpoved.

Reklama

odpovědi (3)

Všechny odpovědi na tento dotaz pocházejí od kvalifikovaných lékařů

Nejlepší odpověď· 19. 2. 2021

Dobrý den,
Každé foto zkresluje, a ani zde nelze jednoznačně říci, zda-li jste skutečně vhodnou kandidátkou.
Nicméně z fotografie je trochu patrný mírný pokles obočí, který způsobuje relativní nadbytek kůže ve víčku. Přikláněl bych se k nějaké formě méně invazivního browliftu, který na naší klinice také nabízíme. V rámci bezplatné a nezávazné konzultace Vám také můžeme nabídnout i 3D vizualizaci před a po, abyste měla představu o výsledku. Určitě by bylo dobré zjistit kvalitu kůže, svalů, podkoží, zjistit stav kůže na víčkách, obočí atd.
Co bych zcela jistě nedoporučoval je v tak mladém věku operovat víčka, neboť právě pokles čela může být první známkou stárnutí.
Možností je určitě několik, nabízí se i např. niťový browlift, lze provést i operaci horních víček spolu s browliftem technikou SuPor Airo brow lift.
Pokud byste měla zájem o více informací, rádi Vás na naší klinice přivítáme. Termín konzultace Vám v případě zájmu nabídnou kolegyně na recepci.
Zdravím
MUDr. Patrik Paulis
Plastický chirurg, Vedoucí lékař ABClinic Art & Beauty

Praha
Estetická chirurgie, Estetická medicína ...
16. 2. 2021

Dobrý den,
bohužel z Vaší fotografie nelze posoudit, nutné vyšetřit osobně. Doporučuji osobní konzultaci, kde na základě vyšetření lékař doporučí pro Vás vhodnou metodu. Na nezávaznou konzultaci se můžete objednat i k nám na Kliniku YES VISAGE.

S pozdravem
MUDr. Andrea Musilová
Klinika YES VISAGE

2 adresy v Jihomoravský kraj, Praha (kraj)...
Estetická chirurgie, Estetická medicína
16. 2. 2021

Dobrý den,
podle přiložené fotografie nelze bohužel potvrdit nebo vyvrátit, zda by pro Vás byl vhodný browlift. V každém případě doporučujeme konzultaci u lékaře, který Vás prohlédne a doporučí tu nejlepší metodu, která vyřeší Váš problém. Pokud pro Vás je Plzeň ideálním řešením vzhledem k místu bydliště, můžete se na nás obrátit.

Váš Tým Medical Institute Care, s.r.o.

Plzeň
Estetická chirurgie, Estetická medicína
Reklama

Najít další otázky

Podobné dotazy

Operace horních víček
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 12. 11. 2022
Labioplastika
4 odpovědi, nejnovější odpověď: 22. 6. 2023
Mikropigmentace
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 27. 5. 2015
Brow lift
3 odpovědi, nejnovější odpověď: 1. 12. 2022
Brow lift
4 odpovědi, nejnovější odpověď: 27. 12. 2021
Labioplastika
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 11. 3. 2019
Mezonitě
1 odpověď, nejnovější odpověď: 27. 4. 2018
Injekční výplně
1 odpověď, nejnovější odpověď: 23. 4. 2019
Botulotoxin
9 odpovědí, nejnovější odpověď: 12. 6. 2023
Odstranění kožních výrůstků
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 4. 10. 2008

Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.

Poradit pacientovi
Zeptejte se lékaře