Byla jsem v Perfect clinic v Praze a operoval mě pan doktor Hirňák, a vím, že jsme se před operací bavili, jestli ještě někdy budu muset znovu na operaci a vím, že mi bylo řečeno, že je to fakt celoživotní, teď jsme se bavili s kolegyní a došli jsme k tomu, že musela jít právě po 15- ti letech znovu a odkud zase po 15-ti letech. Proto jsem se zkusila obrátit pro odbornou řadu zde. Opravdu není možné, že by mi mohly vydržet už napořád? A jak je to pak prosím cenově? Koukala jsem, že už je to teď cenově také jina kategorie. Moc děkuji za odpověď.
Dobrý den, prsní implantáty jsou uzpůsobeny pro dlouhou dobu nošení. Ale po cca 15 letech nošení je vhodné implantáty vyměnit, aby se předešlo možnému prasknutí nebo poškození v budoucnu! Ženy po augmentaci prsou implantáty by měly dodržovat KAŽDOROČNÍ pravidelné prohlídky, kde se krom běžné prevence sleduje, zda nedošlo k posunu, rotaci nebo prasknutí implantátu nebo se neobjevují příznaky kapsulace.
Ivo Menšík
Body klinika
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.