Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

2. 7. 2014 · Aktualizováno: 10. 10. 2023

Botox do čela a brady, výplně nosoretních rýh

Stojí to za to

O lékaři

Hodnocení:
Botox do čela a brady, výplně nosoretních rýh
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Paní doktorka je velice příjemná, fundovaně poradí a klientku do ničeho netlačí. S provedeným zákrokem jsem naprosto spokojená, předčil má očekávání, výsledkem je velice přirozený, svěží a o deset let mladší vzhled-:) Čas strávený v ordinaci jsem si užila a budu se sem ráda vracet. Velice doporučuji!!!

2

Komentáře (2)

Dobrý den, děkuji za Vaši zkušenost. Které vrásky Vám paní doktorka botulotoxinem odstranila? Vaše zkušenost pomůže ostatním se rozhodnout o to víc, když prozradíte kolik Vás zákrok stál, nebo, když se podělíte o fotografii před/po. Hezký den, Jana
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Dobrý den, vrásky mezi obočím a vodorovné vrásky na čele. Čelo je krásně vyhlazené a přitom vypadá naprosto přirozeně, nepoklesla mi ani víčka ani obočí. Botox jsem si nechala píchnout i do brady a spolu s výplněmi kys. hyaulronovou je výsledek vynikající. Cena za botox byla 4000 za čelo a 1000 za bradu, v čemž je množstevní sleva 1500 oproti jednotlivým partiím. Za výplň jsem zaplatila 5500 a bohatě stačila na nosoretní rýhy, pozvednutí koutků a vyplnění brady. Opět v tom byla sleva 1000 pro stálé klienty. Dnes jsem ještě podstoupila mezoterapii, zatím ale výsledek není patrný, ten bude nejvýraznější až po druhé aplikaci cca za měsíc. Botulotoxinu jsem se dost bála, ale dnes ho všem doporučuji. O výplních ani nemluvím, ty naprosto předčily veškerá má očekávání-:)
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama
Recenze MUDr. Petra Šourková Skin care Liberec
Byla jsem maximálně spokojena jak s přístupem paní doktorky, tak i sestřičky. Paní doktorka mi vše popsala, vysvětila. Celková atmosféra byla velmi příjemná. Výsledek skvělý. Ještě jednou moc děkuji. Andrea H.

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.